Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie kogoś kto występował w reklamie lub brał udział w jakiś programie tv

Polecane posty

Gość gość

Typu masterchef,uwaga,mam talent,bitwa o dom,nasz nowy dom albo i dlaczego ja, itp. Może sami graliście tam lub byliście uczestnikami. Jak wygląda to od podwórka? Czy żałujecie? Ja bym poszła do sablewskiej ale nie chce żeby inni za palcami smieli się z moich kompleksów czy problemów.

Gość gość
Mój jeden wujek występował dwa razy w randce w ciemno,raz jako kandydat a raz wybierał i wygrał wtedy wycieczkę do Tunezji. A drugi w takim starym z sprzed 20 lat co opowiadali kawały. Zapomniałam jak się nazywa. Ale jak to wyglądało to nigdy nie pytałam.

Gość gość
A przypomniało mi się to był chyba Maraton uśmiechu.

Gość gość
moj kolega w 1z10, moj nauczyciel z gimnazjum od techniki w jaka to melodia, moj nauczyciel matmy z gimnazjum w milionerach, dzieciak od nas z miasta w reklamie banku,

Gość gość
policjant od nas z miasta w masterchef

Gość gość
Moja szwagierka w zaawansowanej ciąży statystowała w jednym z tvn-owskich seriali...chyba ''Lekarze''.Potrzebowali kobiety w zaawansowanej ciąży i jej ''rola'' polegała na tym ,że w szlafroku i piżamce przespaceruje się po szpitalnym korytarzu ;-). grupa taneczna Dangerous Team z mojej szkoły brała tez udział w którejś edycji ''Mam talent'' . Byli nawet w 40 wybranych ale potem odpadli.

Gość gość
Mój pierwszy chłopak z czasów liceum :D główna rola w ukrytej prawdzie hahahaha :P dodam, że dziś ma 38 lat ale poznałam skubańca na kilkusekundowym zwiastunie :P obejrzałam ten odcinek z przyjaciółką i się mało nie posikałyśmy ze śmiechu :P

Gość gość
Tak znam osoby które występowały w reklamie w serialu i filmie :) i co z tego ???? :) głupi topic :)

Gość gość
Kuzynka męża wzięła udział w Perfekcyjnej Pani Domu. W umowie był zapis, że ma nie sprzątać przez jakiś czas w domu (nie pamiętam już ile). Potem przyszli i celowo robili dodatkowo bałagan, rozlanie mleka na stole, bród pod szafkami itd. Wszystko to było zaaranżowane.

Gość gość
22:54 jak głupi to po co tu wchodzisz i się wypowiadasz? Jest dużo innych tematow, nikt cię nie zmusza do pisania i czytania go.

Gość gość
23:19 podejrzewałam ze tak jest bo to nie możliwe by ktoś miał aż taki ogromny syf,a rozenkowa jaka była w tym programie?

Gość gość
Ja osobiście kilka razy - w Detektywach i W11. Statystowanie ale i role pierwszoplanowe. Fajna zabawa była :)

Gość gość
23:30 i ile się zarabia w takich rolach?

Gość gość
Perfekcyjna trochę gwiazdorzyła i kaprysiła podobno poza kamerą. Wtedy chyba była w trakcie rozwodu i nie była w najlepszym nastroju. Ale tego nie mogę potwierdzić na 100% bo słabo znam tę kuzynkę. Te historie znam z opowieści teściowej.

Gość gość
23:40 podejrzewam ze ona akurat taka jest wczoraj ja widziałam w jakimś programie z szelagowska i robiły remont i tez jakieś dziwne teksty walila złośliwie ze ona to w zasadzie kładzie się w makijażu ze ktoś bez makijażu ja widział i wylądował w psychiatryku itd.

Gość gość
Znajoma ze szkoły dostała się do 3 edycji top model i nawet daleko zaszła :) Nie będę mówić która ale nie była zbyt lubiana w programie przez widzów, a na żywo to całkiem inna, sympatyczna osoba. Poza tym kilka osób znajomych w Mam talent jako tancerze i nikt nie przeszedł dalej. Dwie znajome były na castingu do ycd ale się nie dostały. Jedna opowiadała, że pochwalili ją za bardzo wysoki poziom i brali ją pod uwagę, ale oprócz niej było jeszcze naście dziewczyn na podobnym poziomie i jak to w każdym show, postawiono na te, które wyróżniały się bardzo czymś innym poza tańcem (np. historia rodzinna, uroda itp.).

Gość gość
w must be the music chyba edycje temu czy dwie sasiadka, mam talent(obecna edycja) dalsza sasiadka.

Gość gość
Znam 2 osoby, które brały udział w 1 z 10, jedna z tych osób wygrała Wielki Finał. I jeszcze doszywana ciotka, która brała udział w Miliardzie w rozumie, ale już nie pamiętam czy i co wygrała, dawno to było.

Gość gość
Kolega mojej córki gra w pierwszej miłości. To Krystian co się wieszał dla Melki. Razem w jednym kółku teatralnym kiedyś byli.

Gość gość
Byłam w 1 z 10. Z brzuchem ciążowym:-D Za rok spróbuję jeszcze raz się dostać, bo musi być 4 lata przerwy.

Gość gość
Znam chłopaka, co brał udział w "Rozmowach w toku".Oczywiście wszystko sciema, dostał gotową rolę, a nie że autentycznie historię z życia opowiadał.

Gość gość
Moja znajoma też była w rozmowach w tłoku...myślała,że będzie mogła opowiedzieć trochę o sobie,niby wszystko było ustalone telefonicznie a potem żaliła się,że po co ona się na to zgodziła...bo więcej zajęła jej podróż (z Olsztyna) a z 15 minut rozmowy wycieli totalnie wszystko,sklejając dwie minuty. Odcinek był o gotyckich dziewczynach i w tych dwóch minutach,pełnych sklejonych zdań Zrobili z niej totalną idiotkę.

Gość gość
Sąsiedzi moich rodziców, z dawnego mieszkania w Idź na całość

Gość gość
Podobno 500 zł placili w rozmowach w toku.

Gość gość
Ja- ukryta prawda. Teraz juz drugi raz.

Gość gość
Ja znam dziewczynę, która występowała w rozmowach w toku wraz z matką. Zgłosiła się do odcinku o konfliktach matek i córek, a dali ją do zaburzeń odżywiania i zrobili z niej anorektyczkę :O

Gość gość
9:42 a chociaż wyglądała na anorektyczke?

Gość gość
Mój mąż występował w raklamie banku, którą puszczali przez jakiś czas w tv ☺

Gość gość
Reklamy banków są okropne; /

Gość gość
Mój kolega wystąpił w Trudnych Sprawach, do dziś mamy z niego ubaw :D