Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Ignorują cię debilu bo będziesz tak srał do końca dnia ;)

Gość gość
ty masz wszystkich w domu? cos mi sie wydaje ze tfuj stary siedzi w ciupie bo jak byles niemowlakiem to cie dymal w usta i ztad takie gupie tematy bieresz :-P

Salomon, król Dawid, a nawet Mojżesz, Abraham i inni byli pedałami - to jedyne w czym się z tobą zgodzę autorze.

Gość gość
zboczusiu twoje tematy to pipka dziewicza lub bez i fiut i sperma a takie tematy to domena zboczkow ,niewidzisz tego? zbok jestes i tyle :-D :-P

Gość gość
Noo...Michałku.Gdybyś był taki prawy to byś na forum przeznaczonym dla "niedziewic"nie siedział i nie plamił swej czystości czytaniem tego co tu się pisze.

Gość gość
Facecie bez związku i perspektyw na niego,mam pytanie. Dlaczego psychicznie i chorobliwie poruszasz tematy,które ciebie w żaden sposób nie dotyczą?

Ogolnie tak jest to obrzydliwe, malpeczka miala w sobie fiuta ale zaczynam czuc ze gdyby doszlo do tego ze sie spotkamy o czym tak naprawde snie, to gdyby ona nie miala zadnego co w niej byl po tym o ktorym wiem, to czulbym sie jakbym ja deflorowal po tych latach, bo czulbym ze Paulinka zachowala czystosc dla mnoe i nie brzydzilbym sie jej nifdzie jezora wsadzac, zreszta jestem chory mam swira i szaleje na jej punkcie

To jest poważnie chory człowiek. Co innego mieć psychopatyczne skłonności albo skłonności do wiary w religie, a co innego poważną chorobę mózgu której się niczym nie leczy.

Akurat michalek ma racje w okolo sa same takie szmaty co biora do pyska byle co, i mysla ze sa cool bo maja ktoregos z rzedu chlopaka ktorym ssa z polykiem a to jest po prostu obrzydliwe

Gość gość
ktoś tym szmatom wkłada do pyska to ''byle co''...czyli wkłada byle komu więc sam jest byle kim... dlaczeego jak zwykle sytuacja przedstawiona w ten sposób,że to seksualność kobiety jest napiętnowana a mężczyzna ma to przyzwolenie społeczne...taki to kozak,macho a kobieta to k***a?

Gość gość
15:16 nikt nie broni ci zakladac tematow, w ktorych cisniesz *****czom. Michal tez czesto im wrzuca.

Z doswiadczenia wiem ze kobiety wola brac pierwszego lepszego niz czekac na tego odpowiedniego. Owszem zdarzaja sie przypadki ze facet zostawia kobiete, ale kogo to obchodzi. Chcialas byc rznieta to tera masz ;)

Gość gość
15:19 jakie Ty masz doświadczenie,prawiczku na utrzymaniu rodziców? ; )

Gość gość
15;18 nie mam takiej potrzeby żeby zakładac tematy i cisnać. To forum i jak każdy mam prawodo swojej opinii, to nie zgadzam się z obwinianiem za wszystko kobiet. Są szmaty i są szmaciarze. Proste.

Gość gość
Widziałem twoją fotkę tą pod mostem z obdartą jak żul bluzą :D Cała rodzinka tam mieszka?

Gość gość
15:19 ''z doświadczenia''- wielki roochacz hipokryta się odezwał. Mój drogi, większą skłonność do kalkulacji i wybierania na partnerkę,w tym życiową wszystkiego co się nawinie mają akurat mężczyźni. Dlaczego nawet na tym forum jest tylu sfrustrowanych meżusiów mających kochanki? przed laty wybrali kogoś kto nie do końca im pasował a teraz szukają kochanek ''by rozjaśnić monotonię życia''.

Gość gość
Autor i ten drugi - jeżeli nie interesują was dziewczyny które mają za sobą doświadczenie seksualne to po co się nimi interesujecie i wiecznie o nich piszecie .

Przykro mi ale mylisz sie, dobrze wiem jakie smigane laski sa latwe wystarczy ze na nie spojrze a one juz chetne, ale nie dla psa kielbasa, ja zasady kto pierwszy ten lepszy nie wyznaje ;)

Gość gość
15:27 czlowiek jest gatunkiem POLIGYNICZNYM.

Gość gość
15:29 ja to pisze, zeby odstraszyc dziewice od seksu przed slubem, i zdrady.

Gość gość
Michal popieram zgadzam sie w 100%.

Wy nie chcecie uprawiać seksu - wy chcecie tylko o tym marzyć. Inaczej byście się niczym nie przejmowali.