Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawiedziony15

nie wiem co robic pomozcie!

Polecane posty

Witam, mam spory problem. Wlasnie nie dawno rozstałem sie z dziewczyną- własciwie to ona ze mną zerwała. Przyczyna jest nie jednoznaczna bo ,,dzięki'' mojemu ostatniemu zachowaniu podjela decyzje o rozstaniu. Aczkolwiek nie był ten powód taki nie wiadomo jak powazny. Ale jednak. Bardzo sie z tym źle czuje bo ją bardzo kochałem, bardzo mi na niej zalezało jednak wyszło jak wyszło. Moja dziewczyna nie dała mi szansy naprawic tego wszystkiego, odbudowac zaufanie - bo nie potrafila przynajmniej tak mi powiedziała. Nie zawalczyła o nas z tego powodu bardzo mi jest przykro. Wiem zawiodlem ja pare razy obiecałem poprawe. Ale ja sie starałem ale mi nie wychodziło. Ona mnie tez zawiodła pare razy z tego dwa razy powaznie. Mianowicie wybaczylem jej kłamstwa drobne ale jednak, to ze mi nie powiedziala o co chodzi choc pytalem wiele razy, i ignoracje na portalu spolecznosciowym oraz w realu. Drugi przypadek dotyczyl flirtacji z innym chłopakiem . Nie powiem bardzo mnie to zranilo i zastanowialem sie nad zerwaniem jednak dałem jej szanse w glebi duszy. Dla ze ja kochalem. Nie mowilem jej ale mialem plany dotyczace nas, nie mowilem o tym otwarcie ale mialem. Nie wiem czy mnie tak naprawde kochala bo nigdy mi tego nawet nie powiedziala o udowodnianiu nie wpomne. Nie zawalczyla o nas. Wiem ze zawinilem, ale w głebi duszy liczyłem ze da mi szanse jednak rzeczywistosc okazała sie inna. Bardzo jest mi z tym źle, nadal bardzo ja kocham. Juz nie wiem co mam robic, wiem ze nie mozna nikogo zmusic do miłosci. Spytała sie mnie czy nie szkoda mi znajomosci i czy nie chcialbym sie z nia spotykac oczywiscie w obecnosci znajomych. Nie wiem czy mam jeszcze u niej jakiekolwiek szanse czy kiedys bedzie mi wstanie zaufac , byc ze mną. Nie wiem jak ona sie czuje bo nie pisze ani nic chyba nie chce za bardzo kontaktu bo na ostatnim spotkaniu ja ignorowalem chyba dlatego sie zrazila. A ignorowalem ja bo głupio było patrzec na to ze spotykamy sie ale nie jestesmy razem i to mnie dobijało. Pytanie jest takie czy da sie to z czasem jakos naprawic, odzyskac ja czy sa wogole jakies szanse. ? Zmienilem sie i nie mam przyjaciol takich zaufanych jakby to było istotne. Bardzo prosze o szybkie odpowiedzi. Wiem ze na to trzeba czasu. :) Najlepiej zeby sie wypowiedziały dziewczyny. Co wybyscie zrobily poradzily itp. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Wiek (15-16 lat).

Gość gość
trudno powiedzieć czy jest szansa dla was, skoro zarówno ona Cię zawiodła jak i Ty ją..ale kto wie? Próbować możesz, tylko nie narzucaj się.. jesteście bardzo młodzi jeszcze, więc nawet jak wam nie wyjdzie to nie koniec świata, poznasz na pewno jeszcze kiedyś kogoś fajnego i jak będziesz dojrzalszy to może wam się prędzej uda