Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie ktorzy maja duzo dzieci tacy są?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego te osoby co maja 3-5 dzieci tak bardzo boli jak ktoś jest bezdzietny? Dlaczego życzą im zeby mieli gormadke dzieci, nawet jeśli sami nawet tyle nie maja? Dlaczego na siłę wmawiają innym coś, czego oni nie czują? Dlaczego twierdza, ze te dzieci beda sie nimi opiekowac, skoro i tak wyjada do UK, Niemiec lub beda miec wlasne życie? Dlaczego tych co lubią opdocząć, dobrze zjeść, chca zyc skromnie, ale godnie, nazywają ateistami i egoistami?

Gość gość
Sami są egoistyczne bo spełnili swoje zachcianki o dzieciach czyli myśleli o sobie. I mówią tak z zazdrosci

Gość gość
Ja mam jedno dziecko, drugie nam zmarlo przed porodem i od tamtej pory nie udalo mi sie zajsc w ciaze. I wlasnie od znajomych ktorzy maja czworke dzieci uslyszelismy, ze jestesmy wygodniccy i ze przez nas nasze dziecko wyrosnie na pieprzonego egoiste. Tylko nie wspomnieli, ze poki co, to moje dziecko lubi sie bawic z innymi i dzieli sie zabawkami, a ich dzieci nie dosc ze nie dopuszczaja do zabawy innych dzieci spoza rodzenstwo to jeszcze sobie wszystko wyrywaja z rak i biją. Ale coz...musza glosic swoje madrosci na prawo i lewo, bo maja czworke dzieci i rozumy pozjadali.

Gość gość
Ja się nie spotkałam z takim zjawiskiem a jak bym się spotkała to sorry ale wiedzialabym co odpowiedzieć. Wiesz ja wolę mieć jedno i dobre życie i warunki mu stwarzać niż gromade i nie panować nad tym. Niech się zajmą swoim życiem.

Gość gość
bo te wielodzietne idiotki nie umiały się zabezpieczać, a pieprzyły się jak królice i mają dzieci z wpadek i ze złości, że same musza zapieprzać do usranej śmierci, bo najpierw kupę własnych dzieci później wnuków nienawidzą tych co myślą rozumiem a nie dupą i nie mają dzieci albo mają 1-2

Gość gość
ja bym chciała dzieci, nawet dużo, ale po pierwsze to się wiaze z obciążeniem organizmu kobiety, po drugie ile to odpowiedzialności! male dzieci to jezcze ok, potem pojda do szkoły i może być roznie, idealnie gdyby były zdrowe i grzeczne , nie każdy ma sile na duża rodzine, zycie to nie bajka

Gość gość
Nie generalizujcie,ja mam troje i nic mnie nie obchodzi czy Iksińska ma jedno czy sześcioro.