Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maxxxs

czy on mnie dalej kocha?

Polecane posty

Witam wszystkich. Piszę tutaj, żeby usłyszeć Wasze opinię na ten temat i wyżalić się, bo już nie mam siły.. Sprawa wygląda tak, że jestem w 2letnim związku, ktory wisi na włosku. Tydzien temu w piatek przestalam sie do niego odzywac (chodzilo o to, że denerwowalo mnie jego zachowanie, mialam wrazenie ze jestem bardziej jak koleżanka a nie jak dziewczyna). Ogólnie, nie moge mu niczego zarzucic bo jest idealny i bardzo go kocham, ale we mnie tez tkwi duzy problem. Mianowicie chodzi o to, że jestem strasznie obrażalska..doslownie za wszystko, ale dopiero po tygodniowym nie odzywaniu sie nawzajem uswiadomilam sobie jak bardzo go to zdenerwowalo. Wczoraj spotkalismy sie i powiedzial mi że jemu juz tak nie zalezy na mnie, że nie kocha mnie już jak kiedyś i że jest mala szansa na naprawienie tego, ale jakas tam jest. Obiecalam mu oczywiscie zmiane i chce to zrobic, ale i tak nie mam pewnosci czy go odzyskam...Co mam zrobic w takiej sytuacji? Czy to takich slowach odpuscic sobie czy walczyc dalej? i jak sie zachowac? bo jest mi bardzo zle i ciagle chce mi sie plakac ale to pewnie by go tylko odrzucilo Proszę o Wasze rady, może jakies Wasze osobiste przejscia i napiszcie jak myślicie, czy on do mnie wroci jesli mu udowodnie..?

Gość gość
skutecznie go do siebie zraziłaś, jeśli ci zależy to próbój ale licz się z tym że to już nie będzie to samo