Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena Krakow

CHCE ZOBACZYC MOJEGO ANIOLA STROZA JAKA MODLITWA

Polecane posty

Gość Magdalena Krakow

Witam, chcialabym zobaczyc mojego Aniola Stroza, wiem ze Anioly przyjmuja ludzka postac czasami. Nie chce przywolywac magia czy jakimis innymi rytualami ale modlitwa. Czy jest taka modlitwa? Z gory dziekuje

Gość gość
A dlaczego jesli moge wiedziec?

Gość Twoj Aniol Stroz
Dawaj adres -podjade i jak zobaczysz mojego kootasa to bedziesz zalowac ,ze mnie wczesniej nie wolalas ;)

Gość MagdalenaKrakow
Zyje na obczyznie, jestem sama, chce po prostu wiedziec ze jest ktos, kto mnie chroni, chce zobaczyc ze nie jestem sama.Czuje sie strasznie samotna

Gość MagdalenaKrakow
Chcialabym wiedziec,ze jest "COS TAM" u gory, co mnie chroni, .wiem ze to smieszne ale tak to wlasnie czuje

Gość MagdalenaKrakow
druga sprawa jest taka ze chcialabym wiedziec co mam zrobic z zyciem, po co jestem tu na ziemi, czy jest cos co moglabym zrobic dla kogos itd. wiem ze po cos jestem na ziemi ale tej odpowiedzi jeszcze nie znam.czuje, ze marnuje talent, ze mam cos w sobie,ale nie potrafie tego odkryc, potrzebuje wskazowki

Gość Twoj aniol stroz
Wejde Na drzewo zobaczysz mojego czlonka w gorze,potem mozesz mi z wdzecznosci galke opatroszyc madziu !

Gość Jan pawel
Madziu wolam do ciebie z niebios -opirdol palke twojemu aniolowi .

Gość MagdalenaKrakow
Piekna stronka!Skopiowalam modlitwy i mam nadzieje ze je wydrukuje jutro. Moge codziennie inna modlitwa zwracac sie do Mojego Aniola:) Czy ktos doswiadczyl Aniola, czy komus Aniol"doradzil" co ma robic w zyciu?Nie wiem tez czy kraj w ktorym jestem jest tym krajem w ktorym mam zyc.

Gość gość
Raczej nikt nie wiedział anioła, ale jak się będziesz gorąco modlić, to go poczujesz. Przecież każdy z nas ma swojego anioła stróża, tylko często go nie słuchamy. :)

Gość gość
Ja doswiadczylam aniola,co konkretnie chcesz wiedziec?

Gość MagdalenaKrakow
chcialabym sie dowiedziec jak moj aniol wyglada, co chcialby mi przekazac by w chwili smierci byc w niebie. jakie jest moje przeznaczenie, co Bog chce bym robila. ludzie maja rozne talenty a ja raczej jeszcze ich nie odkrylam. chce zobaczyc aniola, chce spojrzec mu w oczy, chce zobaczyc jak wyglada, co ma mi do przekazania. chcialabym mu podziekowac ze mnie ochrania.Pracuje w przedszkolu za granica, nie podoba mi sie kilka rzeczy. Nie ma nawet obrazka z Jezusem czy aniolem, Nie mozemy mowic -"O JEZU", " O BOZE", -te slowa sa zabronione, jak dziecko kichn ie to nie mozemy mowic- ""God bless you" tylko " Apsik". To ma byc z powodow tolerancji dla innych religii

Gość MagdalenaKrakow
ostatnio uderzylam sie w kolano i powiedzialam " O jezu" a jedna z przedszkolanek powiedziala ze nie moge uzywac tego slowa, bo m usimy miec szacunek dla innych religii.

Gość gość
Ach ta tolerancja :( Słyszałaś może o tym, że św. ojciec Pio widział swojego Anioła Stróża i uznawał to za tak naturalne, że myślał, iż każdy go widzi?

Gość gość
Przedszkole to miejsce publiczne wiec nie jest to miejsce na swiete obrazki ,co do zwrocenia ci uwagi za o jezu-to widac wynik personalnej niecheci..

Gość MagdalenaKrakow
Nie czuje ze jest to dobre, nie czuje ze jest to miejsce dla mnie, gdzie chcialabym awansowac czy pracowac dalej w tym miejscu. Pracuje tam od niedawna, jedna przedszkolanka opuscila to miejsce pracujac zaledwie 3 tygodnie, za duzo na glowie, roboty, teraz inna opuszcza to miejsce, w piatek okazalo sie ze inna tez odchodzi. Nie moge tulic dziecka jak placze, mam tam jednego chlopczyka, ktorego uwielbiam, pochodzi z nieciekawej rodziny, wiem ze jest kochany w rodzinie ale rodzice (w separacji prawdpodobnie) naduzywaja alkoholu. ...Dziecko lgnie do mnie, lubi jak go poglaszcze, nauczylam go myc raczki, mowic do innych dzieci jak ktos go krzywdzi. przedszkolanka ktora ma ta grupe powiedziala ze za duzo poswiecam uwagi dla tego chlopczyka. Mam duzo pytan, malo odpowiedzi. ....

Gość gość
Szczerze mowiac powinnas wracac do kraju bo masz jakies dziwne fazy i obsesje Na punkcie religii,moze wstap Do zakonu?

Gość MagdalenaKrakow
Irlandia, w Irlandii tak jest. rozumiem ze taki jest zamysl przedszkola ale jest obok szkola ktora jest pod patronatem swietego i jakos nie ma problemu z krzyzem. w Polsce np jest duzo przedszkoli prowadzonych przez siostry zakonne i jest modlitwa, itd. uwazam ze jest to dodatkowa ochrona przed zlem.

Gość MagdalenaKrakow
raczej jestem normalna dziewczyna z sasiedztwa, nie biegam do kosciola jak szalona, mam swoje za uszami. po prostu chce zyc dobrze, bo jak nie grzesze to czuje ze zyje mi sie lzej

Gość MagdalenaKrakow
jestem tu sama, potrzebuje wiedziec ze moj aniol stroz jest ze mna.tylko tyle:)

Gość gość
To akurat dla twojego dobra - nie poswieca sie zbyt duzej uwagi jednemu dzieciakowi bo po pierwsze nie powinnas nikogo wyrozniac w grupie a po drugie przytulanie dziecka w tych czasach to cienka granica pomiedzy care/abuse lepiej wracaj zanim wpakujesz sie w tarapaty..

Gość gość
Ok, fanatyzm nie jest dobry, ale myślę, że sporo osób w dzisiejszych czasach zwykłą pobożność traktuje jako dewocję. Często nie zdajemy sobie sprawy jak bardzo realne i ważne są te kwestie. Pokój i dobro.

Gość gość
No to moze trzeba bylo sie zatrudnic w katolickim przedszkolu skoro to ma dla Ciebie az tak wielkie znaczenie?

Gość gość
A mi się wydaje ze wpaddasz w obsesję. Anioł stróż jest i strozowania czyli ochrony a nie doradztwa życiowego. Do tego twój tekst o jakiś rytualach itd.w wierze w Chrystusa nie ma czegoś takiego jak zaklęcia i rytuały. Uważaj na siebie bo szukając wsparcia możesz wpaść w zło.

Gość gość
Dla jednych wazne (katolickie szkoly) dla innych irytujace (szkola publiczna)za granica sfera koscielna jest raczej odseparowana od rzadu i sfery publicznej ,czy to dobrze czy zle ,zdania sa podzielone ,mi z tym dobrze ..akurat w irlandii kosciol mial zbyt duza wladze -rezultat -wykorzystywanie maloletnich do ciezkiej pracy w sierocincach i domach mlodej matki,no i powszechne wykorzystywanie seksualne dzieci przez ksiezy ..

Gość MagdalenaKrakow
chyba ktos sie tu zapedzil-mi chodzi o modlitwe do Aniola by go zobaczyc ja nie chce zadnych rytualow (prosze czytac ze zrozumieniem). To dziecko o ktorym pisalam to samo do mnie lgnie, przytula sie. Jak wchodze do sali to wola moje imie, skacze i podbiega do mnie i sie przytula. Dzieki mnie dziecko ma wieksza samoocene, nie daje sie bic innym dzieciom. mowi ze go boli. Dzieci zawsze do mnie lgnely:)

Gość gość
No ok ,ale uwazaj zeby nie zostalo to zle zinterpretowane i staraj sie wszystkie dzieciaki traktowac rowno ..pamietaj,to nie polska ,no i zwrocono ci uwage wiec miej sienna bacznosci ,zreszta widac atmosfera tam nieciekawa wiec moze zmien przedszkole?

Gość MagdalenaKrakow
hehe dobrze. inne dzieci sa bardziej rozwiniete jesli chodzi o komunikacje, dziecko robi postepy dzieki mnie. wiem ze poswiecam mu uwage, ale widze ze jesli moge cos zmienic na lepsze w dziecku to staram sie to zrobic.