Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena Krakow

CHCE ZOBACZYC MOJEGO ANIOLA STROZA JAKA MODLITWA

Polecane posty

Gość MagdalenaKrakow
ps. w Irlandii nie ma KATOLICKICH PRZEDSZKOLI, bynajmniej ja sie z takowymi nie spotkalam. Przedszkola sa dla wszystkich -nijakie, aby tylko kase trzepac. Ostatnio rodzic Ahmeda przyszedl i zasugerowal by dzieci w jego grupie nie braly kanapek czy obiadu zlozonego z bekonu . Dla mnie jest to dosyc dziwne. No ale to jest topik o aniolach a nie o przedszkolach hehe

Gość MagdalenaKrakow
znalazlam polskie przedszkole wraz z muzulmanska placowka :/ Przedszkole Biedroneczki, Krasnoludki, Słoneczka, Kaczuszki. Klasy 0 i Klasy I Muslim School Navan Road, Ratoath Road Dublin 7 tel. 087 95 25 462

Gość gość
Nie wydziwiaj kobieto. Nie wystarczy Ci, że jest? Skupiasz się nie na tym co trzeba.

Gość MagdalenaKrakow
Ale ja chce wiedziec po co tu jestem na ziemi, co mam robic, nie wiem, nie mam pewnosci siebie, nie potrafie podjac decyzji, matam sie,nie wiem czy ten kraj to moj kraj docelowy czy gdzies indziej sie spelnie. a jesli tak-to jak, co mam zrobic. to nie wydziwianie, jestem sama w tym kraju kilka lat, przyjaciele porozjezdzili sie, po prostu chce zobaczyc aniola i tyle.

Gość MagdalenaKrakow
chce wiedziec, ze ktos JEST I CZUWA, pomimo tego,ze czuje sie tak zle.

Gość gość
Nie mogę spac.. Czytam Twoj topik. Ja choqna wieczory uwielbienia z modlitwami o uzdrowienie. Nie ma dla mnie cudowniejszych chwil niż właśnie te spędzone na eucharystii. Z cala pewnością doświadczam tam cudownego spokoju i odczuwam cale mnóstwo łask ktore na mnie spływają.

Gość gość
Myślę ze ciężko sobie wymodlić, żeby przyszedł Twój Anioł np. Podczas snu, ale jeśli Bog tego chce to się modlij! A co do tego przedszkola - myślę ze masz tam misje do spełnienia!! Pomodlę się za Ciebie !! Korzystaj w miarę możliwości z eucharystii i sakramentów świętych a sama odczujesz cel życia

Gość MagdalenaKrakow
dziekuj***ardzo za ostatni wpis, bardzo mnie podtrzymal na duchu. Dziekuje raz jeszcze i ide spac:)

Gość MagdalenaKrakow
modle sie ale nie pojawia mi sie we snie niestety:(

Gość gość
Większej bzdury nie słyszałem. Poczytaj biblię, zamiast słuchać bzdur z ambony. Uczenie sie modlitw, czy czytanie ich to dokładnie to czego zabraniał Jezus! Żebyś nie była jak faryzeusze. Ludzką postać przyjmowali zbuntowani aniołowie żeby spółkować z kobietami z czego rodzili się giganci jak goliat, a tak na marginesie to wieje prowokowaniem Boga!

Gość gość
Katolicy to zacofani do czasów średniowiecza ignoranccy poganie, widzi to chyba każdy koto choć raz wziął do ręki biblie i czytał ze zrozumieniem. Jak można być tak ślepym i ciemnym

Gość gość
pomódl się przed snem do św Faustyny Kowalskiej , ona w swoim dzienniczku opisała dość dokładnie swego Anioła stróża , na pewno przyjdzie tobie z pomocą ..