Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

28 lat i zero doświadczeń z mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Chyba już zawsze będę sama...

Gość gość
Eh :( faceci maja wymagania ale jak juz sa na poscie to poleca na wszystko co sie rusza

Gość gość
czemu jesteś sama? wybrzydzasz?

Gość gość
gość dziś chyba wy macie wymagania

Gość rady wujka Freda
obie strony mają durne wymagania i to jest źródłem samotności, nieszczęścia, niepowodzenia, depresji, aspołeczności itp. Wyłączyć TV, przestać oglądać reklamy, przestać czytać durne czasopisma, zejść na ziemie i do realiów gdzie KAŻDY ma wady, zaakceptować siebie i innych takimi jakimi są, proste jak drut, i kochać nie za coś ale za nic, rozumiecie?

Gość gość
otóż to...jak wyżej

Gość gość
Wujek fred ma racje . Aczkolwiek coraz wiecej nas kobiet wystawia bardzo wysokie wymagania wedle ktorych podazamy i Niestety ... jestesmy same . Czesto mocne , niezalezne kobiety jak i mezczyzni nie potrafia zaakceptowac porazki , a porazka jest to ze mieliby byc z kims kto totalnie nie odpowiada ich kriterium . Nie wiem czemu ty nie masz , ja mam doswiadczenie z facetami aczkolwiek zadnego z nich bym nie chciala za meza , ojca Moich dzieci etc. Bo dobrze mi Samej :)

Gość gość
A ja nie wymagam od kobiety żeby była ładna, szczupła, mądra, fajna, tylko żeby była biologicznie kobietą i miała waginę a i tak nie mogę żadnej znaleść

Gość gość
Ale dlaczego mamy nie mieć wymagań, choć to może złe słowo, raczej oczekiwań? Jeśli ma się z kimś być, to ma się podobać, zarówno fizycznie jak i osobowościowo. Na tym to polega wszystko.

Gość gość
a jestes chociaz ladna?

Gość gość
to samo, jestem ladna, ale swiadomie unikalam angazowania sie w zwiazki, jednak nie czuje presji bo potrafie rozmawiac z ludzmi facetami, chodze czasem na jakies randki tak dla treningu bardziej aby nie czuc sie wyalienowana, ale jest OK kiedy zdecyduje ze chce miec meza zaczne spotykac facetow do zwiazku itd