Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

zaj3balbym tych wszystkich co robia ze zwierzat zywy

Polecane posty

towar. Psy w wietnamie czy chinach gotuja zywcem, w jakichs stanach zjednoczonych czy pewnie w europie tez kurczaki sa trzymane jeden na drugim, ze do skrzynki wchodzi 50 kurczakow i nie maja sie nawet jak ruszyc, ludzie co to obsluguja sa bezdusznymi psami, co nie maja litosci dla niczego. Swinie krowy to samo, jeden na drugim, chca uciec z tych klatek, ale nie moga bo ich czlowiek tam zamknal, bo ida na handel i potem na smierc, bo to zywy towar a nie stworzenia, ktore zyja, masakra, rzygac sie chce ludzkoscia, ja bym predzej zabil czlowieka niz zwierze.

zwierze jest wiecej warte niz takie bezuzyteczne bydlo jak ty czy ci co zabijaja psy kretynie, smieciu niemyty.

A może ja jestem wcieleniem wilka i dla mnie inne zwierzę jest nic nie warte i co mi zrobisz? Co zrobisz wilkowi? Powiesz mu - zostań roślinożernym?

A co ma piernik do wiatraka, widziales ty kiedys, zeby wilki hodowaly miliony zwierzat na rzez ty p********y kretynie? :O Ja nawet jak widze pajaka albo komara ktory wlecial przez zapalone swiatlo, to robie wszystko zeby wylecial spowrotem na dwor, bopo co ma zywe stworzenie ginac, ale takie tepaki jak ty tego nie rozumieja :O. Pierwszy bys kule w leb dostal baranie.

Gość gość
W twoim matrixie wystąpił błąd logiczny - Mówisz, że zwierzęta są takie wspaniał, podajesz przykład jak wietnamczycy traktują psy i kilka słów dalej ludzi, którzy zabijają te psy nazywasz psami. :D

Nie jest to zaden blad logiczny, bo nazwanie czlowieka psem jest dzisiaj traktowane jako obraza. Co innego jak drapieznik zabija sarenke, a co innego jak podobno istota myslaca "czlowiek" hoduje miliony zwierzat zeby byly zabijane, a za zycia sa torturowane. To samo robili nazisci z ludzmi, tez robili hajs na niewolnictwie, ale podobno nazisci byli zli a dzisiaj jest wszystko dobrze :O Rzygac sie chce

Zwierzęta są hodowane w takich ilościach bo jest zapotrzebowanie na miliony. Zero rozumu ale w końcu jesteś psychiczny. A propos sztuki sadyzmu - lis potrafi zabić wszystkie kury w kurniku, a wynieść tylko jedną. Jak myślisz po co? Wiesz już dlaczego lisa nazywają przebiegłym i chamskim.

zapotrzebowanie tak, aja jestem psychiczny, gdyby nie to, ze takie biedne tepaki jak ty nie mysla, bo sa zbyt pochlonieci praca, apo pracy gloduja i musza sobie zjesc takiego schabowego, pomnozyc to razy miliard i masz swoje zapotrzebowanie, wy pracujacy tez jestescie zwyklymi niewolnikami, i to przez was te zwierzeta cierpia, smieciu.

Chcesz więcej przykładów ze świata zwierząt które cię zgaszą z oceną jakże niewinnych zwierzątek?

kvrwa o czym ty zj3bie p********z?? Czy ty nie rozumiesz, ze dzisiaj nei ma zadnej wolnosci? To ze czliowiek jest niby wolny, a za oknem nie laza nazisci, nie znaczy ze jest pokoj na swiecie, ja np nie moge zaznac pokoju gdy widze co sie dzieje, miliardy ludzi codziennie pracuja i napedzaja machine ktora jest nikomu nie potrzebna, a przez to inne stworzenia gina. Niedlugo sie wszyscy nawzajem pozabijamy, juz mamy zmiane klimatu, jak padnie ekosystem to padnie i ludzkosc, i tyle bedziesz mial z tego gadania smieciu. :)

Gość gość
Filip ma faze, on jest cofnięty w rozwoju, matka mu przy porodzie na głowie usiadła, nie gadajcie z cwelem

Taa, wy zrecie codziennie swoje zwierzeta, ktore zreszta sa rakotworcze, przez swoje sp*********e umyslowe pracujecie i wsadzacie komus do portfela miliony dolarow, gdy wy macie swoje nedzne grosze, przez was powstalo cos takiego jak zniewolenie zwierzat, ale to ja jestem cofniety w rozwoju, beka z waszego zacofania umyslowego tepaku zasrany, jakby mi dali bron do lapy to bym zaraz wylazl na ulice i do was strzelal jak do kaczek ty smieciu, zwierze jest wiecej warte od takich smieci jak wy, bo one niczemu nie zawinily, a was zaslepia zadza pieniadza ty karykaturo czlowieka, nazywajac siebie czlowiekiem obrazasz mnie cymbale, czlowiek posiada cos takiego jak wrodzona inteligencje i umysl, ktorego zwierzeta nie maja, wiec trzeba w koncu na tym korzystac i trzepac miliardy dolarow na zabijaniu zwierzetach i truciu ludzkosci, smieciu wypi3rdalaj do spania bo jutro do pracy nie wstaniesz kretynie zasrany.

tak mam atak, i wkrotce to zwierzeta beda chodzily po ulicy, a wy bedziecie trzymani w klatkach a potem gazowani jeden za drugim, az na tej planecie zostanie sama smietanka umyslowa, a nie takie bydlo jak wy, ktore stale ktos utrzymuje, cepie zaj3bany.

Na świecie jest 8 bilionów drzew - dane z 2015, a o klimacie nie wiemy tak naprawdę nic gdyż badamy go profesjonalnie dopiero od 100 lat. Nie ma żadnych zmian klimatu, to są bzdury z gazet dla szarych mas które sam krytykujesz, klimat zmienia się niezależnie od wszystkiego, radzę poczytać naukowe rzeczy bo sam jesteś jak cały ten lud.

nie przesadzaj z tym zabijaniem ludzi, ale masz sporo racji. skojarzylo mi sie:classic_cool: "Mówi się czasem o „zwierzęcym” okrucieństwie ludzi, ale uważam, że wyrażając się w ten sposób, krzywdzi się niesprawiedliwie zwierzęta. Zwierzę nigdy nie potrafi być tak okrutne jak człowiek, tak artystycznie, tak po mistrzowsku, tak wyszukanie okrutne." Ostatnio kolega wstawil cos takiego na fb.:o https://www.youtube.com/watch?v=OGc3samj8N8&feature=youtu.be jak sie nie wyswietla to jest na tej str http://www.mercyforanimals.org/guilty-dairy-worker-convicted-of-animal-cruelty-10 straszne okrucieństwo czesto spotyka sie w takich rzeźniach, czytalam ze pracuje w takich miejscach sporo sadystów...jestem wegetarianka... ide spac,bo wstaje o 6.:o GGGB🖐️

kvrwa jak ja marze o tym,z eby wybuchla wojna na calym swiecie, o niczym bardziej nie marze, niz zeby 75% ludzkosci zostalo wycietych w pien, czy wyrznietych maczetami, wali mnie to czy zgine czy nie, wazne zeby przyszle pokolenia mialy dobrze, hitler gdzie jestes :(:D. Przydalyby sie obozy koncentracyjne w stanach, azji i europie, niech kvrwa was zagazuja na smierc ty tepy kretynie, kvrwa bede codziennie z usmiechem na twarzy czytal newsy na onecie ze kolejne 5 milionow ludzi codziennie zostalo zagazowanych nie cyklonem, a kvrwa tluszczem z wieprzowiny, ktorym sie tak zajadacie, niech was kvrwa truja tym co jecie, wy tepe chvje zaj3bane, WOJNA PROSZE. Nara

Podaje jeden przyklad, ktory swiadczy o tym, ze jestesmy codziennie truci. Nasrane samochodow na ulicach, ja rozumiem jakby te samochody byly cos w rodzaju bmw 5 gdzie w srodku jest skora, chvj ze zwierzeca, a w srodku czlowiek czuje sie jak czlowiek a nie nasrane jakichs nissanow peugotow citroenow czy oplow, zeby kvrwa smiec debil ktory codziennie pracuje mial czym do pracy jezdzic. Ja potem ide na ulice i wdycham te p********e spaliny, i nie tylko ja, bo i dzieci 5 letnie rowniez. Choc dobrze, ze mieszkam w miasteczku gdzie wokolo mnie sa rezerwaty natury i powietrze jest w miare niezanieczyszczone, a cala wielka brytanie otacza morze, wiec nie mam na co narzekac. Idzie zwariowac od tych filmow w internecie, co oni z tymi zwierzetami robia. Zreszta... JKiedys sie poszedlem przejsc i sie zgubilem, trafilemna pola gdzie ktos uprawia krowy barany itp. i widzialemkrowy w jakiejs blaszanej przyczepie ktore jak mnie widzialy to zaczely szalec, jakby smierc miala nadejsc, zal mi tych niewinnych stworzen... :(

Gość gość
"Jojć"!! Bo w Polszy jest inaczej i jakże "lepiej". Miód, cud i orzeszki! Spiertalaj zgnilaku bo piertolisz 3 po 3 jak reszta popiertolonach polaczków.

Gość gość
"Zwierzę nigdy nie potrafi być tak okrutne jak człowiek" Gdy lew przejmuje stado to zabija wszystkie młode poprzednika, wilki mają w watasze popychadło, na którym się wyżywają (często jest to stary, schorowany osobnik), szympansy potrafią z kaprysu zabić swoje młode, a dominujący samiec po walce z obcym samcem, aby pokazać swoją siłę i pozycję, rozrywa brzuch przeciwnika i wyciąga z niego wnętrzności, słonie podczas walki z nosorożcami robią szaszłyk.

tylko ze zwierze zabija zwierze by przezyc, a czlowiek hoduje i zabija miliony zwierzat nie zeby przezyc, a zeby jakis smiec wpychal sobie miliony dolarow do portfela na takich debilachj jak ty, a nie musze mowic ze jedzenie miesa to w ogole jest prymitywne, wiem po sobie, jak jem mieso to chce jesc tylko mieso i nic wiecej, na szczescie przestalem jesc ten z****** syf co spowodowalo ze poszukuje nowych smakow i potraw, anie codziennie nudne mieso, tak mi was szkoda, ze nigdy nie przezyjecie chociaz w 5% co ja przezyje i przezylem, heh... Ja wiem, ze ja przez ostatnie poltora roku bylem wiecej razy w restauracjach i lokalach, niz wy przez cale zycie hahah. Coz, life is brutal.

taa, niedlugo nie bedzie lwow ani nosorozcow czy sloniow, bo wszystko czlowiek pozabija przez zadze pieniadza smieciu, wlasnie udowodniliscie jak wy w ogole nisko stoicie, porownujecie sie do zwierzat takich jak szympans czy lew, gdzie to jest w ogole nienormalne i ja tego nie poimuje, zebym ja sie mial do zwierzeta porownywac, wy chyba naprawde macie cos nie tak z tymi glowami, ja mam prawo decydowac o moich poczynaniach, a zwierzetami rzadza instynkty, po prostu mi was zal. Szkoda mi was, chcialbym was kiedys zobaczyc w tej samej klatce w zoo, w ktorej sa szympansy niezla mialbym beke haha.

Gość gość
By przeżyć. Taaa.. Zwlaszcza szympansy. Dodatkowo zwierzęta są hodowane na ubój nie tylko w celu pozyskania pokarmu. W wielu gałęziach przemysłu wykorzystuje się produkty pochodzenia odzwierzęcego, np. w kosmetycznym (kremy z łojem) farmaceutycznym (tran, do wyrobu kapsułek rozpuszczalnych używa się żelatyny, która jest robiona z mielonych chrzęści) lub medycznym (świńskie zastawki na przeszczep).