Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 raz nie zdałam

Polecane posty

Gość gość

Kolejny raz negatywny egzamin , napisze tak nie czuje ze to była moja winna , wykonywałam manewr zawracania , kiedy nadjeżdżał samochód widziałam go i chciałam zachamowac w tym samym momencie egzaminator mi zachamowal i pow ze ja chciałam uderzyć w samochód nadjeżdżający bardzo się zdenerwowałam bo było widać ze chciałam zachamowac ! Powiedziałam egzaminatorowi ze to nie prawda i widać było ze chce zachamowac on w tedy się oburzył kazał mi wysłać pow ze egzamin zakończony i tyle przez powrote jak wracaliśmy cały czas z nienacka miałam pełno błędów chociaż mówił ze zrobiłam wszystkie zadania bezbłędnie znienacka błędy miałam i mi je wytykał , egzaminatora dobrze znam bo już 5/6 razy z nim miałam i zawsze coś było na mieście nie mówię ze ja jestem bez winny bo to nie o to chodzi , jestem załamana ze kolejny raz dupa . Mam egzamin w Toruniu każdy mi mówi żebym przeniosła się do Włocławka ale nie wiem jak tam jest ? Może ktoś zna Włocławek i miał tam egzaminy jacy są egzaminatorzy i jaka jest zdawalnosc :) ? Pozdrawiam

Gość gość
Dokup wiecej godzin jazdy zamiast im za egzaminy płacić i dopiero jak będziesz pewna wsiadaj do samochodu.

Gość gość
Kup słownik ortograficzny. Kierowca jestes marnym, ale chociaz staraj się nie być tępym analfabetą.

Gość gość
Pisze na szybko. I kilka błędów pomyliłam ale nie musisz odrazu wyzywać , kolejny niesamowity kierowca się odezwał .