Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WCIĄŻ CIE KOCHAM

Polecane posty

Gość gość

Może minąć jeszcze wiele lat,a ja ciągle będę o tobie myśleć Będę odtwarzać każda chwilę spedzona z tobą wierząc że kiedyś się powtórzy... a wiem że się powtórzy bo zawsze do siebie nas ciągnęło. Pamiętam gdy się spotkaliśmy pierwszy raz...przez podanie ręki przeszedł mnie prąd. ..to twoje słowa ze masz ochotę mnie pocałować. Tęsknię za tobą ,będę czekać bo wiem że nasza historia jest jakaś niezwykła I ma głęboki wymiar...wiem że jesteśmy sobie pisani. .. i los zrobi swoje prędzej czy później

Gość gość
Ja ciebie też wciąż kocham. I też moze minąć jeszcze wiele lat, może całe życie, a ja nie potrafię przestać kochać Ciebie i myśleć i wspominać każdą chwilę z Tobą, każdy okruszek i czekać aż znowu cię zobacze, usłyszę, dotkną, przytulę. też myslę, że się powtórzy, bo sa zauroczenia, ktore przechodza i takie ktore nie przechodzą to twoje słowa. Pamiętam gdy się spotkaliśmy pierwszy raz...przez podanie ręki przeszedł mnie prąd...Pamiętam, ze była ochota, żeby Cię pocałować, a naet zabrac od razu do domu od pierwszego wejrzenia, ale tak nie wypada, kurtuazja, wiesz te sprawy, powolutku i do skutku. Tęsknię za tobą strasznie czekam bo wiem że nasza historia jest jakaś pisana wyjątkowym piórem i nigdy sie nie kończy. Tak, my jesteśmy sobie pisani. .. i los zrobi swoje prędzej czy później.

Gość czarna osa
Jakaś pani znudzona życiem pisze sama ze sobą i sama do siebie żal

Gość gość
Porzućcie nadzieję, że los zrobi za was cokolwiek. To było by zbyt proste i łatwe ;)

Gość gość
No własnie ja i on myślimy podobnie...w tym cala magia.

Gość gość
ile to razy już się spotykalismy i uciekaliśmy? 3

Gość gość
I ten koc którym mnie otuliles bo była zimna noc

Gość gość
Koca nie było żadnego, ale za to wielka zazdrość.

Gość gość
zadręczam się tym, że mamy wspólne sprawy i kiedy słyszę twój głos, a ty ze mna się ...droczysz...chcesz, żebym dzwoniła..chcesz mnie widywać...chcesz być bliżej...dążysz do kontaktu...ja też Ciebie chcę jak nikogo, lecz musisz to najpierw uświadomić sobie, iż inni mężczyźni po prostu kręcą się, nie znaczą nic, nie znaczy nic Bruno ani Tomek, ani marek ani Andrzej, ani Robson, ani Tytus. Ja po prostu widzę tylko Ciebie, od zawsze, na zawsze. Zrób coś z tym, bo ja nie mogę już bez Ciebie, lecz z Tobą równie ciężko, kiedy mnie podejrzewasz.

Gość gość
Gdy spotkam Cię znów I spojrzysz mi w oczy...wróci magia I moje słowa wymwawiane z miłością znów będą miały móc Będziesz mnie kochał co roku mocniej ...Z siłą nie z tego świata

Gość gość
O kurde chyba pisze kobieta do kobiety :D:D

Gość gość
Na początek proponuje odstawić wszelkiego rodzaju używki bo chyba berecik się nieźle przekrzywil...