Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu podrywają mnie tylko pasztety?

Polecane posty

Gość gość

Jestem przystojny z twarzy, kasztanowe włosy, ładne oczy, wyrazista szczęka, jestem średniego wzrostu (183 cm) a ciągle podrywają mnie jakieś dziwne potworki. Na przykład ostatnio moja koleżanka przeprowadziła swoją kuzynkę i to raczej nie był człowiek a tucznik! Na oko 165cm wzrostu i ze 100kg wagi. Oczywiście już podczas rozmowy, jak ten kaszalot wypił trochę piwa (czyli prawie 1,5 l dzbanek, ale na taką wagę można liczyć jako jedno) zaczął mnie głaskać po twarzy, robić zaczepki słowne, ale już to przeniosło samą siebie, jak chciała mi siąść na kolanach! Przecież tego bym nie przeżył! Udało mi się wkońcu z tamtąd uciec, zmyśliłem że muszę iść do pracy i takie tam pierdy. Oczywiście na drugi dzień ten nosorożec ze spidermana zadzwonił do mnie i mówi że jej się telewizor rozpierdolił i czy wpadnę jej to gówno naprawić. Powiedziałem jej żeby spierdalała a ona na to że jestem słodki :-/ przemilczałem to i się rozłączyłem. Jeszcze dwoniła kilka razy ale na szczęście dała sobie spokój. Takich sytuacji mam pełno! ciągle jakiś mutant próbuje się dostać do mojego delfina. Przez to że żadna ładna mnie nie chce wciąż jestem prawiczkiem a mam już 28lat :-/ tzn raz w klubie poznałem jednego bazyla i pozwoliłem jej zrobić sobie laskę w krzakach, ale musiałem sobie pomagać ręką żeby mi mój mały koleżka nie opadł, jak patrzyłem na ten ryj. Ech co robić?

Gość gość
No cóż-spojrzeć krytycznie na swój..pasztet przyciąga pasztety i tyle

Gość gość
Ładne laski są podrywane, a pasztety są zmuszone same atakować.

Gość gość
Zapamietaj sobie. SWOJ CIAGNIE DO SWOJEGO! Czyli gdybys nie zrozumial PASZTET CIAGNIE DO PASZTETA! Troche kultury by Ci sie przydalo, ale czego mozna od paszteta wymagac!

Gość gość
Patrzę w lustro i widzę przystojnego faceta i to nie tylko moje zdanie. Każda baba ma się za atrakcyjniejszą niż jest i celuje w nie swoją ligę przez co wychodzą takie nieporozumienia

Gość gość
wez juz daj spokoj z ta Twoja atrakcyjnoscia! Odpowiedz dostales. Jestes pasztet a uwazasz sie za atrakcyjnego i tu jest problem.

Gość gość
co ci chłopie po tej "urodzie" jak walisz byki ortograficzne, że wyć się chce o pomstę do nieba ( "wkońcu z tamtąd uciec") - buhahahahahaha analfabeta!!!!!!!!!!!

Gość gość
To nie tylko moja opinia że jestem atrakcyjny :-P

Gość gość
a ty jakie podrywasz?

Gość gość
Ladna kobieta nie podchodzi sama bo uwaza sie ze z powodu urody jest kims lepszym od innych

Gość gość
Biedne pasztety,muszą na takiego pajaca lecieć.

Gość gość
gość dziś Ty też pewnie majstrujesz przystojniakom w kalesonach wieprzu xD

Gość gość
17.32- nie gustuję w gejach i dzieciakach.Wybacz.

Gość gość
A skad ty wiesz ze jestes przystojny, mama ci tak poeiedziala?

Gość gość
gość 2016.10.17 Przystojni faceci nie podrywają, tylko są podrywani głupia ściero

Gość gość
Sorry ale o ładną kobietę / dziewczynę trzeba zabiegać, walczyć żeby ciebie chciała . Nie ma w życiu tak, że sama przyjdzie idealna.

Gość gość
brzydale moga sobie zabiegać i tak niewiele zdzialaja

Gość gość
Pokaż fotkè zobaczymy czyś taki piękny czy mama ci to wmówiła.

Gość gość
gość dziś Ty pierwsza pokaż tuczniku

Gość gość
Sorry ale o ładną kobietę / dziewczynę trzeba zabiegać, walczyć żeby ciebie chciała . Nie ma w życiu tak, że sama przyjdzie idealna. x Ciekawe, że kobiey jakoś nie stosują się do tej metody wobec fajnych, przystojnych facetów.