Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antosia93

Mój chłopak się ode mnie oddala.

Polecane posty

Cześć. Mój chłopak od początku miesiąca bierze antybiotyk. Uprzedził mnie o skutkach ubocznych: zmęczenie, bóle stawów, rozkojarzenie, huśtawka nastrojów itp. Na początku faktycznie narzekał na bóle stawów, co jakiś czas miał inny nastrój. Byłam na to przygotowana więc starałam się być cierpliwa. Ostatnio jednak zaczełam czuć dziwną obojętność z jego strony. Nawet nie wspomniał, że zaczął studia. Przypadkiem wymsknęło mu się jak wracał z drugiego zjazdu. Poczułam się jak idiotka, bo zawsze mówił mi o swoich najitymniejszych problemach. Gdy zasugerowałam, że mi nie ufa-przytaknął dziwnie. Zabrzmiało to coś w stylu; dobra zamknij sie już i drąż tematu. Nie wiem jak już z nim rozmawiać, cokolwiek zaczne się odzywać albo zaczyna się kłótnia, albo odpowiada półzdaniem na odczepnego. Jak mam znowu złapać z nim kontakt jak dawniej ?

Gość gość
Nie da się niestety. W moim podobnym przypadku okazało się, że jest inna. Ale pociesze Cię :) było minęło i teraz mam szczęśliwą rodzinę. Po czasie stwierdziłam, że to nawet nie była miłość. Może bardziej potrzeba bycia z kimś . Bez sensu ! ;)

Gość gość
ON chyba raczej bierze psychotropy a nie antybiotyk. Albo nic nie bierze ...tylko wzial sie za inna.