Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

Moze mi ktos pomoc z matematyka bo jestem glupi

Polecane posty

Wiec gram sobie w ta gre w ktorej wytwarzam luki. No i zeby zrobic luk wydaje 300gp na drewno za sztuke i 150gp za sztuke na bow strings. Efekt koncowy to yew longbow, ktory warty jest na markecie 700gp. No a teraz magic longbows, magic logs to cena okolo 1050gp teraz, a bow strings 150. WYchodzi 1200gp za zrobienie magic longbow i 450 za zrobienie yew longbow. Magic longbowy moge sprzedac za te przyslowiowe 1450gp, a yew longbowy za 700gp. Czyli wychodze 250gp na yew longbow i tyle samo na magic longbow, choc akurat ceny magic longbow sa tera nizsze. Wiec jesli zrobie 2k magic longbows wyjdzie mi 2,800,000GP, a jesli zrobie 2k yew longbows wyjdzie mi 1,400,000. Wiec za mniej magic longbows mam wiecej kasy pod koniec, mimo ze wiecej tez musze wydac na towar, zeby je zrobic. Yew longbows sa tansze i zeby miec z nich 2,800,000gp musze zrobic ich 4000. Wiec co sie bardziej oplaca...

Gość gość
bardziej oplaca sie ruszyc du.pe sprzed kompa, kiedy ma sie ponad 20 lat i pojsc do PRAWDZIWEJ pracy zarobic PRAWDZIWE pieniadze :O

typie pytam jakichs matematycznych glow, a nie takich debili jak ty, idac do pracy mam szefa nad glowa ty tepaku, a jak sobie gram to mi nikt nad glowa nie stoi smieciu. Nie masz nic do powiedzenia intersujacego, to po co sie odzywasz menelu?

Gość gość
nie tylko nie masz szefa nad soba, nie masz niczego, pajacu :O mamuska zejdzie z tego swiata i bedziesz w wieku 58 lat siedzial pod ASDA owiniety w brudna smierdzaca koldre, przypatrz sie im uwaznie, kiedy bedziesz ich mijal, tak wyglada twoja przyszlosc, zapytaj sie tych meneli gdzie maja swoje komputery by grac w debilne gry i gdzie stoja ich perkusje by sobie pograc, przegrancu :O

Przyszlosc jest tu i teraz debilu a nie za 20 lat, ty tepaku zasrany, ty masz bol dvpy a ja pytam sie o matematyke co sie bardziej oplaca ty debilu, wgrze chociaz te pieniadze moge na cos uzyc, a idac do pracy na co uzyje te pieniadze skoro niczego nie potrzebuje ty smierdzacy leniu? Wypi3rdalaj cepie.

Gość gość
Najlepiej złożyć am + acu grade s chodliwy towar jest sps wbijesz algu magic critial i wymiatasz możesz też złożyć draco bowa chociaż keye ciężko lecą.

A poza tym jesli juz mam gadac o przyszlosci, to wole zeby przyszlosc byla w moich rekach niz w rekach jakiegos szefa smieciu, ty cepie niemyty, kvrwa co za idiota p*********.

Pogralbym se w lineage ehh... Nie wiem czemu na kazdym kompuie mi sie zacina. Ja tera zbieram na kompa do path of exile, mam kumpla ktory w ta gre nolifuje, srednio na sezon 3 miesieczny, na ostatnim sezonie wyciagnal 2000 dolcow xD. Gdzie w anglii to nie duzo, ale wyobraz sobie ile papierosow kupisz za tyle w polsce. Kiedys sie w to bawilem, 3 dolary i paczka marlboro nie to co w anglii ponad 10 dolarow :S.

Gość gość
A ja myślałam że w Wielkiej Brytanie walutą jest funt.

No tak, tylko ze jak sobie kiedys przelalem na paypala dolary z gry to wyplacajac mialem za 3,50 dolcow za ktore kupie se paczke malrboro, a w anglii paczka malrboro to gdzies 8-9 funtow czyli jakies 11-12 dolarow... Za tyle mam spoko jedzenie na wieczor.