Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkąd żywność z Lidla reklamuje Wellman ,nie mam ochoty tam kupować.

Polecane posty

Gość gość

Mam wrażenie ,że jedząc to co ona reklamuje stanę się taka gruba jak ona,zamiast zachęcać to skutecznie zniechęca do robienia tam zakupów

Gość gość
Kupuj w biedronce proste

Gość gość
I tu masz racje. Gruba osoba nie powinna reklamowac zywnosci. Marketingowy strzal w kolano.

Gość gość
serio wole już kupować w biedronce a tak lubiłam zakupy w lidlu

Gość gość
dokładnie,to tak jakby pastę do zębów reklamowała osoba z brakami w uzębieniu albo żółtymi zębami

Gość gość
Lidl i Kaufland naleza do jednego czlowieka, nazywa sie Schwarz, niedawno skonczyl 70 lat i mieszka w Necharsulm kolo Heilbronn.

strasznie jesteście podatni na reklamę :) aż strach wam coś w tv okazywać bo pewnie we wszystko wierzycie :D

Gość gość
nie chodzi o to,że wierzę ślepo w reklamę ale reklama ma zachęcać,taka jej rola,a w tym wypadku nie zachęca

ale jakby nad serem wytrząsała się Anija Rubik to uważałabyś ,ze reklama jest zachęcająca ?:D

Gość gość
na pewno bardziej zachęcająca niż z Dorotką

szczęściem nie mam takich problemów :) jeśli jest mi potrzebny ser czy majtki to po prostu je kupuję a nie analizuję kto je reklamuje :) \no ale ludzie są różni ...:D

Gość gość
A ja mam wrażenie ,że czytajac to co Ty piszesz stanę się taka glupia jak Ty, zamiast zachęcać to skutecznie zniechęcasz doczytania postow.

Gość gość
a kto ci każe wchodzić w mój temat i go czytać?

Gość gość
Oj przepraszam...jako wlascicielka tematu pewnie nie zyczysz sobie negatywnych komentarzy. W takim badz razie proponuje pisanie pamietnika!

Gość gość
no to nie kupuj,jaki problem? Dla Biedronki gotowali bracia Kuroniowie,nie przeszkadzało ci? ;-)

Gość gość
pisz sobie co chcesz tak jak ja wyrażam swoją opinię na temat reklamowania żywności przez chorobliwie otyłą osobę

Gość gość
A wiesz, ze marketing to taka dziedzina, i jak najbardziej mozna oceniac kampanie reklamowa. Jak dla mnie nietrafiona i tyle. :) a gdyby ludzie nie byli podatni na reklamy, to marketing nie mialby racji bytu.

Gość gość
Nie,bo oni byli mistrzami w tym fachu

Gość gość
Mam to samo, nie lubię tej baby, obrzydza mi wszystko co się z nią kojarzy.

za przeproszeniem - g****o wiesz o jej otyłości . o tym skąd sie wzięła , jakie są jej przyczyny i dlaczego nie może jej zgubić . ale z drugiej strony - czego się spodziewać po ludziach takich jak ty autorko - produktach społeczeństwa które wszędzie chce widzieć wszystkich jednakowych . czy to naprawdę jest trudne - skupiać się na wnętrzu ignorując zewnętrze ? jeśli masz 13 lat wierzę , że to będzie dla ciebie trudne , jeśli jednak więcej ..... to wiesz co ? jesteś .....pusta ?

Gość gość
Aha, ''byli mistrzami w tym fachu''i nie bałaś się,że jedząc produkty,z których przyrządzają potrawy możesz tak jak oni mieć okrągłe kształty? ;-) a pani Wellman razi cię ''tylko'' swoim wyglądem bo możesz być taka gruba jak ona ;-) już rozumiem ;-)

tak się zastanawiam .... czy jak zacznę pić kawę z ekspresu który onegdaj reklamował Clooney ------ stanę się podobna do niego ?!

Gość gość
To żywy dowód na to, że aby dostać dobry angaż, wystarczy mieć znajomości.

Gość gość
W reklamach raczej nie chodzi o to, zeby zachwycac sie czyims wnetrzem. To, ze wellmann cos reklamuje nie oznacza, ze trzeba zglebic jej zyciorys i przyczyny otylosci.

Gość gość
ja nie muszę nic wiedzieć o jej otyłości bo mało mnie ona obchodzi, jej sprawa czy ma ją z powietrza,czy z jedzenia czy jest taka bo tak lubi, nie krytykuje jej za to jaka jest po prostu wygląda mało wiarygodnie reklamując takie produkty, mogłaby się świetnie sprawdzić w reklamie ubrań size + ale nie np zdrowego serka,bo patrząc na nią mogę mieć wątpliwości co do jej zdrowego stylu odżywiania, koniec, nie chcę mi się już na ten temat z tobą prowadzić dalszych konwersacji, skoro jesteś tak ciemna by to pojąć to nie mój problem

Gość gość
16.48 no i ten wpis to właśnie dowód twojego małego móżdżka

w ogóle nic nie musisz wiedzieć o niczym i jak widać właśnie tak jest. całe szczęście jest całkiem sporo ludzi , których pojmowanie świata nie zatrzymuje się tylko na wadze .

Gość gość
hmm...na tym opiera się magia reklam,Zwłaszcza kosmetyków,perfum,odzieży...załóż,kup a będziesz jak Heidi Klum, Kate Moss itd.i to słynne ''jesteś tego warta'' wiadomej firmy... mózgojeby dla mózgojebów,które chcą wszystko widzieć jednakowe,nudne i idealne.

Gość gość
Ja mam z goła odmienne poglądy dotyczące tego o co chodzi w reklamie. W reklamie chodzi o to, żeby na niej zarobić, ale to pogląd jedynie bystrej blondynki i reszta jak zwykle dorobi do tego filozofię. -Ale sami widzicie że do reklamy,, zdrowej żywności" zaangażowano grubą panią z tv. Chodzi o wydymanie kogoś na kasę. Ktoś zrobił sondaż, ktoś komuś doradził, kto inny wyłożył kasę -wasze spostrzeżenia nie biorą w tym udziału :D