Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia_dominisia111

Prawie niewidoczna kreska na teście ciążowym

Polecane posty

Gość misia_dominisia111

Witam :) mam pytanie odnośnie testu ciążowego. 03.10 miałam owulacje i kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia, wczoraj mineło 13 dni i zrobiłam test ciążowy na pierwszy rzut oka jest negatywny ale jak się przyjrzałam to uhrzałam taką bardzo bladą kreseczke prawie niewidoczną, dodam że dopiero dzisiaj mam dostać @ i wczoraj robiłam test wieczorem a w ciągu dnia piłam dużo napojów zmieszanych z wodą, czy to mogło mieć wpływ na wiarygodność testu? jutro rano robie znowu , trzymajcie kciuki ! :*

Gość gość
Gratulacje :-) w niedziele rano z pierwszego moczu zrobilam test ciazowy i to ten czuly 10 mlu/ml. Druga kreseczka byla praktycznie nie widoczna. Taki cien jasniutenki nie widoczny na pierwszy rzut oka. Drugi test zrobilam po 4 dniach. Kreska testowa juz dosc wyrazna ale nadal jasniejsza od kontrolnej. Poczekalam kolejne 7 dni miesiaczki nie bylo a ginekolog stwierdzil ciaze blizniacza :-) aktualnie 7 miesiac ciazy ;-) Najlepiej test robic rano z pierwszego moczu.

Gość gość
Jeśli jest niewyraźna, ale jest tzn. że jesteś w ciąży. U mnie też była niewyraźna i jestsem w 6 miesiącu