Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mid

Prezent Wadi c.d. :)

Polecane posty

Gość gość mid

A nie wiem, Muszko, prowokacje Nowego to dla mnie i tak... brzęczenie muszki 💤 x Piękności w linku rzeczywiście bezpieczne, Ty nie narażasz mnie na niebezpieczeństwo otwarcia jak notorycznie Wadi 😭

Gość gość  mid
😘 🖐️ A jak inaczej, to mam kilka pomysłów :classic_cool:

Gość gość
Obiecaj raj Mid w swej dóópie, jakby raj na ziemia znajdziesz na następny rok kilku chętnych jeleni ;)🖐️

Gość muszkaś
Tutaj się pocałujemy 😘 😘 😘 Całujcie mnie, aż ugną mi się nogi i powalcie mnie pocałunkami na ziemię. Nie pozwólcie wstać dopóki nie wykonacie zadania, będę Wasza ;)

Gość musiaczek ś
Midi, ciekawe co to za pomysły. Uważaj, bo zgłoszę Cię do Rady Etyki Nauczycielskiej ;)

Gość gość mid
musiaczek ś dziś Midi, ciekawe co to za pomysły. Uważaj, bo zgłoszę Cię do Rady Etyki Nauczycielskiej oczko.gif x Że chcę to robić z trzema uczennicami? ;) Ale przecież są pełnoletnie :( Ciziu, to chyba jednak Muszka ;)

Gość muszkaś
Tak to ja :D Aż tak pruderyjna jestem w Twoich oczach CiZiu? :D Midi, ale wiesz, zawód nauczyciela zobowiązuje 😭 I co dokładnie chcesz zrobić z trzema uczennicami? :)

Gość gość mid
muszkaś dziś (...) I co dokładnie chcesz zrobić z trzema uczennicami? usmiech.gif x Właściwie to Wy będziecie coś robić ze mną i mnie :) [szatański chichocik]

Gość muszkaś
To co z tym całowaniem? 😭 Bo Mid mi się już tu pcha w kolejce, żeby coś z nią robić :D Może po prostu CiZiu zwiążemy ją i ona będzie klęczeć na grochu? :P

Gość gość mid
Musiu, myślę, że Wad pewnie natknie się gdzieś na jakiejś dziwnej stronce na wizualizację mojej wizji, więc nie wyprzedzajmy faktów :classic_cool:

Gość gość mid
No i masz, kolejna wyprzedza :O ;)

Gość gość mid
Ale za to w całuski obrodziło 😘 ;)

Gość gość mid
Domyśliłam się bez ostrzeżenia ;) Ale dzięki (Wadi, ucz się ostrzegania od CiZi) :P

Gość gość
No okale odwróć sięczy przypadkiem nie straszysz z tamtej stronychoć podobno na skórach spałaśa te tam śpiące, podobno nie straszyły.

Gość gość
Jest i namolny debil piszący sam do siebie :D

Gość gość mid
Jest namolny, ale nie pisze sam do siebie, bo pisze do nas i o nas :classic_cool: In potrzebuje cioteczek z niewiadomych powodów 😴 Może dlatego, że nie tańczą łatwo ;) :P Ciekawe, czy coś/ktoś w końcu wejdzie Inowi na ambicję... ;)

Gość gość mid
Podpowiem Inowi jeszcze jedną strategię: może spróbować ostentacyjnego ignora, podobno czasem działa ;) 😴 :classic_cool:

Gość gość
Powód jest jeden Midszczęście. ;)🖐️

Gość gość
Nie rozumiem 😴 Ale "szczęście" to znów kolejne duże słowo w małym kontekście :)xCiziu, to wcale nie Ty, detale się nie zgadzają :classic_cool: , wietrzę podstęp :(

Gość gość
Powod jest inny. To zwykly, arogancki cham i idiota, ktoremu wydaje sie ze kazda leci na jego bezsensowny belkot i kwasne warkocze pod pachami.

Gość gość
Rozumiem, liczy się koncept 😴 Masz @ 😘

Gość gość nowa97
Nie ogarniam ale to jak zawsze.... Uff wpadlam znalazłam więc czesc wszystkim. I mam was na oku nie odzywam się ale ja widzę co tu za orgie odprawiacie

Gość gość
Myślicie że ta gęś to boli? Te nie myślenie nad własnym życiem. Jezu jesteś stara i nie modna wrzuć na luz pojedz siana może Ci przejdzie

Gość gość
Mid bo Ty widzisz tylko słowo, kontekst sobie dopowiadaszi już czujesz się lepsza, i chyba większaa chodzi o to aby utulić świat naszym kochaniemi pomnażać szczęście :)co ja uczyniłem np. w Dniu Edukacji Narodowej :pi nie lubię dużych kobiet. 😴🖐️

Gość gość mid
Och, widziałam tu i tam dużo dużych słów, odmienionych przez wszystkie przypadki 😴 Nie stało za nimi nic, prócz megalomanii i podwójnych standardów. I nic nie szkodzi In, też Cię nie lubię :) x Wadi 😘 🖐️

Gość gość mid
Nówka, zapomniałam przez ten "zapych", fajnie że się pokazałaś 😘 :) 🖐️