Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćc

Największy koszmar faceta

Polecane posty

Gość gośćc

Jestem niskim i chudym facetem o drobnej budowie ciała. Uważam że jest to jedna z najgorszych rzeczy jaka może spotkać mężczyznę. Moja sylwetka całkowicie uniemożliwia mi kontakty z kobietami które zupełnie się mną nie interesują. Również w gronie mężczyzn wszyscy patrzą na mnie z góry nikomu nie mogą się postawić i mało kto traktuje mnie poważnie. Gdy chcę kupić piwo pomimo że mam rocznikowo 20 lat ekspedientka zawsze pyta o dowód i nie może uwierzyć że jestem pełnoletni. obawiam się też że będę miał przez to problemy ze znalezieniem dobrej pracy pomimo że głupi nie jestem i mam ambitne plany na przyszłość. Najgorsze jest to że nic nie da się z tym zrobić. Gruby schudnąć może zawsze natomiast chudy nigdy nie będzie wyglądał dobrze i zawsze będzie wyglądał gorzej od normalnie zbudowanych mężczyzn. Naprawdę bądźcie wdzięczni za to że wyglądacie normalnie.

Gość gość
głowa do góry! znam drobnych, niskich facetów którzy znaleźli zarówno dobrą pracę, jak i dziewczyny/żony. nie trać pewności siebie! a to, że Cię pytają o dowód to żaden powód do zmartwień, ledwo 2 lata jesteś pełnoletni... mojego brata po 30 pytali o dowód (a jest bardzo wysoki) więc serio, to żaden wyznacznik czegokolwiek

Gość gość
W USA nawet starego dziadka w sklepie proszą o dowód, jeśli kupuje alkohol.

Gość gość
A ile masz wzrostu i wagi? Ale tak szczerzex tu jesteś w końcu anonimowy :) Coś ci mogę doradzić

Gość gość
Kobiety wola starszych i pakernych gosci. Szczuplymi gardza

Gość gośćc
170 wzrostu i 60 kg wagi do tego mam bardzo chude ręce i ogólnie 14 latki są często lepiej zbudowane ode mnie

Gość gość
UWAGA to Halina próbuje Wjebać marcina

Gość gość
A kiedy po raz ostatni byłeś na siłowni? Jeździsz chociaż na rowerze? Ćwiczysz coś w domu? Chociaż na drążku? Jak się odżywiasz? Zbadałeś się dobrze? Może masz jakieś niedobory..?

Gość gośćc
Chodziłem kiedyś na siłownię przez rok ale nie doczekałem się wyraźnych rezultatów ok przytyłem kilka kg i zamiast 54 wzę ok 60 ale niestety mam brdzo drobny szkielet cienkie kości i do tego szybki metabolizm i nie mam szans na to żeby wyraźnie poprawić swoją sylwetkę. Zresztą w tej chwili nie mam na to pieniędzy ani czasu.Ze sportów pozostało mi już w tej chwili tylko pływanie raz w tygodniu