Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoda mi biednych żon zdradzanych przez mężów

Polecane posty

Gość gość

Szkoda mi ich łez oraz dzieciaków, które płaczą, bo mama i tatuś się kłócą :(

Gość gość
no to zdradzają się czy się kłócą?

Gość gość
zona placze, bo maz zdradza i sie o to kloca, a potem wybacza mu a on znowu idzie i robi to samo :(

Gość gość
mozna wszystko robic po cichu!

Gość gość
faceta jakoś rozumiem, ale kobiety nie

Gość gość
najgorsze jest to ze jeden pracuje w kuchni, pierze, sprzata, uwija sie a drugi w tym czasie ach, och, ech z piekna kobieta :(

Gość gość
jak nie rozumiesz kobiety? Nie rozumiem. wyjasnij to. kobieta pierze, sprzata, nosi ciezkie zakupy, stara sie, wiesza firanki, upocona, ze zwichrowanym wlosem przy garach, a facet w tym czasie z inną się bawi w najlepsze i wraca zjesc obiadek.

Gość gość
ten co zdradza nie pracuje?

Gość gość
serio jest mi ich żal, nie pisze tego złosliwie, bo maja całe zycie zmarnowane. kolezanka ladna, mądra, inteligentna dziewczyna, wyksztalcona i nagle przed slubem zdradzil ja z ina, wybaczyla mu to po czym od 15 lat mysli o tym co on zrobil i jak wyjezdza gdzies to zastanawia sie co robi i mowi ze samoocena spadla jej do zera. :( to smutne

Gość gość
kobiety nie rozumiem bo według mnie powinna wnieść o rozwód

Gość gość
pewnie tez pracuje, ale uwazam ze jak maz zdradza to tez powinien byc zdradzany, bo powinno byc sprawiedliwie. albo nikt nie zdradza albo tez niech wie jak to jest miło ze ktos mu zone dotyka.

Gość gość
czyli ona ma jazdy i go tym dreczy?

Gość gość
ale jak wniesie o rozwod skoro jest na jego utrzymaniu i on jej dyktuje warunki, a poza tym moze stracic dzieci bo mozeja byc nie stac no i tak maz wykorzystuje sytuacje i robi ci chce z kim chce a ona siedzi cicho i placze:(

Gość gość
mówie o mezach, ktorzy zdradzaja a zony wchodza na kafe i placza

Gość gość
z tymi dziećmi to pojechałaś po bandzie

Gość angle
gość dziś to po co za niego wychodziła, skoro zdradził ją przed ślubem i było to dla niej takim ciosem, że przez 15 lat pamięta? albo się wybacza, albo odchodzi, a tak oboje mają zmarnowane życie (bo nie wierzę, że on tej utraty zaufania i żalu nie odczuwa)

Gość gość
15:59] nie wiem wlasnie, bo ja bym to olała, znalazła sobie 50 innych , przebierała , wybierała i zapomniała o tym. A ona wyszła, widocznie bo go bardzo kocha...ja tego nie czuje, bo dla mnie on jest nikim.

Gość angle
jak jesteś jej koleżanką to jej doradź, że albo zapomina o sprawie (to było zanim jej ślubował wierność, źle, ale się zdarza, ważne co dalej), albo odchodzi od męża, a tak jak ktoś napisał robi jazdy sobie i innym, dzieci też cierpią, tak do 80-tki będzie mu wypominać, podejrzewać o zdradę za każdym wyjściem z domu? to chore z jej strony i nie służy związkowi

Gość gość
Na szczeście nie pytała mnie o zdanie, bo nie wiedziałabym co powiedzieć. Mnie po prostu śmieszy takie umartwianie sie wierzenie w to, ze raz sie kazdemu moze zdarzyc, wiadomo, ze zdarzyl sie raz i zdarzy kolejny. Cale zycie jestem zła kobieta i bawię się mezczyznami, przebieram, olewam i nie czuje w ogole żadnej milosci, jak gdybym byla robotem wiec dla mnie zerwac z facetem ktory zdradza jest jak zjesc bułke, ale widocznie musiala go kochać. Kocham jedna osobę od bardzo wielu lat ale tez nie dopuszczam go, bo denerwuje mnie zazdroscią i chce aby pozwalal mi na wszystkoi, a on ze mna walczy i nie chce zebym go zdradzała, a ja i tak zrobie co chce, wiec nie chce go skrzywdzic i na razie musi tak być. albo go przerobię i bedzie mnie słuchał albo nie bedziemy razem. w moim zyciu ja rozdaje karty wiec kompletnie nie rozumiem jak mozna sie dac omotac facetowi zeby darowac mu zdrady i tolerowac to ze moze przyniesc do domu chorobska. Masakra

Gość angle
ale twoje zdrady to już są w porządku? filozofia kalego

Gość gość
Nie wybaczylabym zdrady. i zwiazek leglby w gruzach, mało tego na jego oczach całowałabym sie z innym tak zeby mu w piety weszlo.

Gość gość
ja jego nie zdradzam, bo nie jestem z nim w związku. :D a tak serio to po prostu boje sie tego zwiazku z tym facetem, że zrobie coś nie tak i skrzywdzę go. ja nie bywam w zwiazkach i niestety jestem nie do opanowania, nie jestem typową kobieta, tylko niegrzeczna dziewczynką ktora chodzi gdzie chce, robi co chce i nie lubię obiecywac. Nie chce wychodzic za mąż, nie chcę tego spętania, a on jak sadze tak, wiec nie chce go zatruwac zazdroscia, mam naturę flirciarska i bede taka zawsze. gdyby kiedys przestał truc ta zazdroscia i wszedl mi pod buta to kto wie może bym z nim była. a zdradzac? jego nie. jest zbyt przystojny zeby chciec innego.

Gość gość
brzydze sie ogolnie zdradą, brzydze chorobskami, ale boje sie chyba tego, ze moglabym uciec od niego niespodziewanie, bo nie chce mi sie podporzadkowac On.

Gość gość
Po co miałabym zdradzać kogoś kto jest idealny z wyglądu? Ma piekne niebieskie oczy, gęste blond włosy, jest ładnie zbudowany, ma fajną, słusznych rozmiarów różdżkę magiczną, jest zadbany, pieknie pachnie, jak nieco przytyje to wsiada na rower i zrzuca bo wie, że nie lubie brzuszka. jest piękny. nie widziałam nigdy tak slicznego mezczyzny wiec nie mialabym potrzeby go zdradzac.

Gość gość
Robi dla mnie prawie wszystko, ale ja chcę by zrobił absolutnie wszystko. i ostatnio krecil nosem, ale zrobił to co chcę. I jest zły teraz, wsciekły, że mi sie podporzadkowuje, ale to jeszcze za mało, bo jeszcze troszkę więcej. Musi mi się oddaćbezgraniczniei bezgranicznie mi zaufać, a wtedy dam mu wszystko, co zechce.

Gość gość
dlaczego faceci zdradzaja?

Gość gość
faceci zdradzaja ale nie chca zeby ich zony zdradzaly.

Gość gość
ale zony tez zdradzaja tylko w tym celu jada daleko za miasto do nieznajomego z netu, on porzadnie je wiecie, a potem wracaja i dalej toleruja zdrady mowiac: jestem ci wierna tyle lat.

Gość gość
dobrze robia ze zdradzaja niewiernych mezow

Gość gość
Tylko mądrzy ludzie są dobrzy a dobrzy nie zdradzają . A ci co zdradzają to chłam śmieci i szmaty z rynsztoku .