Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żeby być w związku trzeba być bardzo przystojny

Polecane posty

Gość gość
Nie trzeba, kobiety to przede wszystkim słuchowce, a nie wzrokowce, to po prostu faceci uganiają się za kobietami 8/10 (conajmniej), a potem się dziwią, że taka ich odrzuca, ale na przeciętną nawet nie spojrzą. Cała prawda o facetach

Gość gość
gość dziś kobiety to wzrokowce i uganiają się za facetami którzy wyglądają 10/10

Gość gość
Noi zebys wiedzial, potwierdzam, mi podoba sie tylko przystojny facet, z wielkim wiecie czym , a do tego piekny z twarzy.

Gość gość
gość dziś Ale jesteś żałośna właśnie zwracam zdecydowanie uwagę na przeciętne! to wy oczekujecie mężczyzn z oceną 10/10 musi być niewiarygodnie przystojny, piękny zachwycający każdą kobietę na przejściu. Szukacie faceta który jest ładniejszy od was! którym możecie pochwalić koleżankom :)

Gość gość
no raczej, przecież to moja wizytówka? zabronisz mi tego? to nie jest nielegalne.

Gość gość
kobiety to przede wszystkim i w szczególności zwracają uwagę na wygląd? i to nie musi być zadbany tylko mega zadbany wyglądający jak model! Przeczytajcie sobie ten temat http://www.netkobiety.pl/t95982.html

Gość gość
Chyba jak mamy po 15 lat.. Po 30 sposób myślenia się zmienia. Mój partner nie jest 10/10, ale ma to coś w sobie, dba o siebie, chodzi codziennie na siłownie, dobrze się ubiera.. Najważniejsze jest to, że pracuje, ma zainteresowanie, plan na życie, ambicje, poczucie humoru, niespożytkowaną energie..

Gość gość
gość dziś tak, tak ile już tych bzdet słyszałem żadna na coś takiego zwraca uwagi! tylko na ten piękny wygląd faceta! kluczowy w tym wszystkim jest wygląd faceta

Gość gość
Wierz internetowi i wszystkim tym "badaniom sraukowców" to daleko zajedziesz. Musisz trafiać na same materialistki, po prostu masz pecha. To wiadome że każda kobieta obejrzy się za przystojnym facetem, tak jak każdy facet obejrzy się za ponętną kobietą, ale większość nie zwraca aż takiej uwagi na wygląd. Szczerze? Jeżeli ubierasz się schludnie i używasz dobrych perfum to w oczach kobiety jesteś już o 50% atrakcyjniejszy. To wy faceci przede wszystkim zarywacie to panienek 10/10, a potem wyżywacie się w internecie, że to my patrzymy na wygląd, a sami nie zwracacie uwagi naa przeciętne.

Gość gość
Co jak co, ale faceci to tępe chuje. Szukają modelek albo cycatych na wzór dody elektrody tępych bab, a później mają pretensje jak taka "malowana barbie" go gopnie w d**e. Jesteście tępymi c*****i dlatego sprytne baby was robią w balona.

Gość gość
gość dziś Psycholodzy, socjolodzy i moj***adania pokazują, że kobiety w szczególnośc***atrzą na wygląd! musi być idealne, przystojny, śliczny zachwycający każdą kobietę na przejściu! Każda kobieta ma wysoką samoocenę twierdzą, że jest ładna nawet jak wygląda jak kupa pozdrawiam! hipokrytki z***bane!

Gość gość
Nie ekscytujcie się, to troll i zakłada te tematy dzień w dzień. Od lat. On po prostu chce być nieszczęśliwy :)

Gość gość
gość dziś Ani razu nie poleciałem na taką babe i mam za przeproszeniem w d***e czy ma cycki czy nie!

Gość gość
Tak kulturalnie się o nich wyrażasz, to je z pewnością zachęci kochanie.

Gość gość
A ile masz lat? 15, 20? Spotykasz się z nastolatkami czy kobietami? Gdzie ich szukasz? W klubach czy kółkach zainteresowań? Przez Internet? Poważne serwisy randkowe? Fora dyskusyjne? A może po prostu "nienawidzisz" kobiet i czepiasz się o wszystko..? Tak mi to wygląda..

Gość gość
A ile masz lat? 15, 20? Spotykasz się z nastolatkami czy kobietami? Gdzie ich szukasz? W klubach czy kółkach zainteresowań? Przez Internet? Poważne serwisy randkowe? Fora dyskusyjne? A może po prostu "nienawidzisz" kobiet i czepiasz się o wszystko..? Tak mi to wygląda..

Gość gość
gość dziś To my zarywamy? chyba wy zarywacie i zagadujecie do mężczyzn z oceną 10/10 i oczekujecie takich mężczyzn do związku! W szczególnośc***atrzycie na wygląd faceta? i nie takie zadbanego co piszesz tylko cholernie zadbanego i pięknego! Już wkrótce otwieram bloga o niewiarygodnych wymaganiach kobiet! bo to co kobiety wymagają jest chore!

Gość gość
gość dziś Gdzie? wszędzie realnie, w internecie Mam 27lat podrywam kobiety po 20 roku życia

Gość gość
Aaaa...czyli mamy frustrata, który nigdy nie miał okazji być z kobietą.. Nie dziwę się, z takim charakterem, to nawet jakbyś miał wygląd 10/10, nie miałbyś szans, cham z ciebie..

Gość gość
Psycholodzy i naukowcy twierdzą że faceci zarywają tylko do kobiet 10 na 10. Musi być cycata, mieć długie zgrabne nogi, ponętną pupę, figurę jak Szakira i ładną twarz. Nawet brzydki facet ( co zostało udowodnione naukowo) będzie zarywał do takich kobiet, a nigdy nie zwróci uwagi na przeciętną kobietę. To że tak jest to jest wina facetów. Macie poryte mózgi i zwracacie tylko uwage na wygląd. A Ty autorze niczym nie różnisz się od tych tępych ch*u*j*i. Jesteś p*********m hipokrytą który sam zwraca uwage tylko na kobiety typu "malowana barbie". Widocznie taka barbie cię kopnęła w dupsko i teraz wylewasz swoje żale i flustracje na forum.

Gość gość
Przeprowadziłem badania gdzie potwierdza to co tutaj piszę! ciekawe cytaty mężczyzn "Przeczytałem cały jego wywiad no i co dalej,.... dalej na portalach randkowych liczy się kasa (ma zarabiać miliony) oraz wygląd (wysportowany, umięśniony model z TV). Kobiety nie czytają bzdurnych opisów więc nie ma co się produkować wystarczy zdjęcie przy BMW z gołą umięśnioną klatą" "Już na studiach dało się to wyraźnie odczuć. Co innego mówią co innego robią. Mówią że nie wymagają a co do czego przychodzi to dziwnym trafem kleją się zawsze do tych NAJatrakcyjniejszych kolesi w danym gronie. I te ładne i te brzydkie. Obłuda" "Niestety od dziecka człowiek jest zmuszony oglądać te wyimaginowane ideały i później żaden facet takiej kobiecie nie pasuje. Ideał większości kobiet jest praktycznie taki sam i bardzo przypomina facetów z czasopism, a jest to dobrze zbudowany ale szczupły, wysportowany, opalony brunet z 3 dniowym zarostem, takich facetów właśnie najczęściej można spotkać na bilbordach czy w reklamach i ten wizerunek podświadomie się utrwala. Podobnie jest zresztą z męskimi ideałami kobiecości i normalna kobieta ze świata realnego nie jest w stanie spełnić tych z góry założonych warunków."

Gość gość
gość dziś Nie zwracam uwagi na atrakcyjne kobiety idiotko! to wy oczekujecie mężczyzn z szeroką klata umięśnioną z ładną twarzą który co chwile mówi o ******iu! Nie zwracacie uwagi nawet na przeciętnych tylko na tych najprzystojniejszych, najładniejszych mężczyzn w waszym gronie!

Gość gość
W ten sposób tego bloga nie wypromujesz. A znam się na tym. Od lat pracuje w branży. Naucz się szacunku do kobiet zanim cokolwiek otworzysz..szybko ustalimy gdzie mieszkasz, kim jesteś, i zgłosimy sprawę, gdzie trzeba, nie można ludzi bezkarnie obrażać, nawet anonimowo w sieci, aż tak anonimowy nie jesteś, jak myślisz. Nie rób z kobiet pustych idiotek. Skoro choć kilka kobiet w tym wątku napisało ci, że wygląd nie jest najważniejszy, to nie powinieneś dalej uogólniać..pokazujesz, że to ty inteligencją nie grzeszysz. Ludzie są różni. Nie wrzucisz wszystkich do jednego worka. Nie można uogólniać. Wtedy nigdy nie ma się racji..

Gość gość
gość dziś Idiotko charakter mam dobry ale nie wyglądam jak model! wymagają takiego faceta że musisz zachwycać każdą kobietę na przejściu!

Gość gość
BŁAGAM WAS. Dodawanie tych tematów to jego sposób na życie. nie odpisujcie mu :)

Gość gość
gość dziś Przecież na moim blogu nie będę obrażał kobiet? jedynie napiszę całą prawdę czego wymagają? jakie trzeba spełnić wymagania? że kobiety w szczególności zwracają uwagę na wygląd i tylko wyłącznie.

Gość gość
Ustalcie to, błagam. On od lat zaśmieca to forum, dziennie dodając te same tematy.

Gość gość
gość dziś Myślisz, że jestem idiotą i będę na moim blogu obrażać kobiety? przecież i tak prędzej czy później skasowali by mojego bloga a jak napisze, że prawdę czego wymagają, jakie trzeba spełnić wymagania? napiszę dlaczego jestem? że próbuje się za wszelką cenę zmienić i zrównać z poziomem wyglądu modela.

Gość gościni
"Idiotko charakter mam dobry" mhm