Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

ZAGUBIONA

Polecane posty

Gość gość

Półtorej miesiąca temu spędziłam noc z bratem mojej przyjaciółki, po tym spotykaliśmy się jakiś czas, pisaliśmy, rozmawialiśmy ale on wrócił na studia i kontakt się urwał. W zeszłym tygodniu dowiedziałam się, że jestem w ciąży.. :( Pisałam o tym tutaj jakiś czas temu, czy powinnam mu o tym powiedzieć... Po namyśle zdecydowałam się z nim pogadać, wiele osób mi mówiło, że on powinien wiedzieć, posłuchałam... Jest to coś czego żałuję najbardziej w całym moim życiu. Pierwsze co usłyszałam " i co to niby moja wina"... zatkało mnie totalnie, 24 letni mężczyzna, a zachowanie dziecka. Potem było coraz gorzej, że nie śpi przeze mnie, że zniszczyłam mu życie, teksty typu " postąpiłaś jak szmata"... Jego rodzice też nie szczędzą mi komentarzy.. powiedział im wszystko, każdy szczegół razem spędzonej nocy.. Czuję się upokorzona, zagubiona :( Zostałam sama z tym wszystkim, jego siostra, a moja przyjaciółka jest tylko po mojej stronie.. Jestem załamana za wszystko obwinił mnie, zrobił w oczach każdego najgorszą. Zastanawiam się czy nie powiedzieć mu po wizycie u lekarza, że to był fałszywy alarm... tylko zadaje sobie pytanie czy uwierzy i da mi spokój. Po tym wszystkim jakoś ciężko mi wyobrazić sobie wychowywanie z nim dziecka :( Może spojrzy ktoś na to obiektywnie, bo ja już tracę nadzieję na to że jakoś si poukłada...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować