Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka mego faceta obgadywala do mnie swoją synową..co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Poznalam w koncu matke mego faceta .Nasze pierwsze spotkanie. Wszystko niby okey ,ale ona zrobila totalny wywiad ze mna i wypytywala mnie nawet o moje rodzenstwo i ich zycie oraz czy jestem wierząca i na pewno wolna. Na drugiej wizycie natomiast zaczela obgadywac do mnie swoją synową(,że jest niedobra i wredna oraz,że nie ma dobrej pracy ,a jej synowi zawdzięcza wszystko, bo ona sie nie dolozyla ani palcem do ich wspolnego domu ). Zrobilo mi sie glupio ,bo nawet nie poznalam jeszcze tej zony brata mego faceta ,a juz wiem tyle zlych rzeczy na jej temat od jej tesciowej. Co byscie pomyslaly na moim miejscu?ale szczerze..mam mieszane uczucia co do niej ..

Gość gość
myślę,że ten temat już był ;-)

Gość gość
myslimy ,że wymyslasz bzdety. matka faceta pewnie starej daty kobita i wiadomo ,ze interesuje sie co za dziewuche syn przyprowadzil do domu.

Gość gość
PRZESADZASZ AUTORKO.

Gość gość
Moze to ten typ ktory obgaduje wszystkich dookola za plecami. A szczegolnie potencjalne synowe. Do niej obgada Ciebie i odwrotnie. Sa takie suki. Tylko ona i jej rodzone dzieci sa z******te bez skazy.