Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam chyba genialne dziecko !!

Polecane posty

Gość gość
Moja córka też tak miała,w wieku 9miesięcy zaczęła chodzić a gdy miała rok to ładnie się bawiła lalkami i klockami budowała wierze(w tym samym czasie inne wyrywały się matką z rąk i zabierały zabawki innym dzieciom) gdy skończyła 1,5 załatwiała się do wc a teraz ma 2 lata i mówi,rysuje koła,kwiaty...mój mały geniusz a inne niech zazdroszczą

Gość gość
Ohh * wieże miałam napisać

Gość gość
Tylko skąd niby taki geniusz jak matka nawet nie umie poprawnie pisać hihi chyba że był u was jakiś kurier z większego miasta hihi.

Gość gość
Taa, zapewne Ty wladasz poprawna polszczyzna w 100%. Tak jak napisalam, u nas tak sie mowi, i nikt sie temu nie dziwi. Zatem pokaz mi jaki inny blad popelnilam w pisowni, skoro nie umiem pisac wg ciebie. :) Nie ma sie argumentow, to sie trzeba uczepic, bo zazdrosc tak zalewa ze az palce swedza i trzeba cos napisac, dowalic hehee Gosc 15:26 gratuluje i oby dalej tak pięknie sie rozwijala. Dla nas nasze dzieci to male geniusze. Moze inne matki swoje dzieci ulomami nazywaja, skoro to dla nich dziwne,kto wie ? Moje dzieci sa zdolne i jak ktos zazdrosci i go to w tylek szczypie, to jego problem hehe

Gość gość
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka .....

Gość gość
Autorko-mam 14 miesięcznego synka, moja koleżanka o tydzień starsza córeczkę . Jej córeczka na 4 miesiące siedziała a na 7 chodziła! Moj synek dopiero na 8 siedział stabilnie, chodzi od miesiąca. Domyślasz się jak się martwiłam gdy jej córeczka chodziła a mój nawet nie siedział jeszcze! Pol roku później! Dziś koleżanka biega z córką po ortopedach , musi nosić specjalne buty bo krzywo stawia stopki, ma przez to też problemy z bioderkiem i kręgosłupem a moj jest w pełni zdrowy ,ale koleżanka też jest z tych normalnych i jak dziecko chodziło na 7 to się po prostu martwiła ze wcześnie i jakie to może mieć konsekwencje a nie wypatrywala geniuszu u dziecka.

Gość gość
Tak mamusie tak slepo zakochane w swoich dzieciach. Zobaczymy czy bedziecie tak je chwalic jak skoncza 14 lat. Oj takie madre moje to dziecko haha juz to widze. Podstawowa zasada matka jest nieobiektywna osoba!

Gość gość
Moj syn ma 4 lata i jakos po ortopedach nie chodzimy bo wszystko z nim w porzadku, a tez wczesnie siedzial i chodzil.