Gość gość Napisano Październik 17, 2016 Hej. Mam pewien problem..mam 22 lata. Nie potrafię wyjść z inicjatywą sexu. Mimo że cały czas mam ochotę na sex to nie proponuje go chłopakowi bo boje sie odmowy,odrzucenia i upokorzenia. On zawsze wychodzi z propozycją sexu. Z resztą w moim otoczeniu zawsze było przekonanie że to facet powinien zaproponować sex kobiecie i nie odwrotnie. W łóżku jestem śmiała, ale z początkiem czyli inicjatywą sama od siebie mam problem. Czytałam na forach że wiele kobiet ma podobnie jak ja..dlatego nie hejtujcie mnie i nie mówcie że do związku sie nie nadaje czy coś w tym stylu. Faceci pomóżcie. Mój mi mówił że chciałaby żebym wyszła z inicjatywą jak mam ochotę. Ale ja poprostu sie boje...bo jak mi odmówi to co mam zrobić??? Jak ten strach w sobie zwalczyć? Kochamy sie bardzo rzadko :( . A co jak nagle po 2 latach związku przełamie wstyd i zacznę proponować sex kilka razy w tyg? Nie wyjdę na idiotkę? Co robić jak facet odmówi?? Nie mówcie żebym zmieniła faceta bo to w gre nie wchodzi. Jest nam z***biście w łóżku..gdybym tylko zwalczyła wstyd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach