Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jak wyjść z inicjatywą

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam pewien problem..mam 22 lata. Nie potrafię wyjść z inicjatywą sexu. Mimo że cały czas mam ochotę na sex to nie proponuje go chłopakowi bo boje sie odmowy,odrzucenia i upokorzenia. On zawsze wychodzi z propozycją sexu. Z resztą w moim otoczeniu zawsze było przekonanie że to facet powinien zaproponować sex kobiecie i nie odwrotnie. W łóżku jestem śmiała, ale z początkiem czyli inicjatywą sama od siebie mam problem. Czytałam na forach że wiele kobiet ma podobnie jak ja..dlatego nie hejtujcie mnie i nie mówcie że do związku sie nie nadaje czy coś w tym stylu. Faceci pomóżcie. Mój mi mówił że chciałaby żebym wyszła z inicjatywą jak mam ochotę. Ale ja poprostu sie boje...bo jak mi odmówi to co mam zrobić??? Jak ten strach w sobie zwalczyć? Kochamy sie bardzo rzadko :( . A co jak nagle po 2 latach związku przełamie wstyd i zacznę proponować sex kilka razy w tyg? Nie wyjdę na idiotkę? Co robić jak facet odmówi?? Nie mówcie żebym zmieniła faceta bo to w gre nie wchodzi. Jest nam z***biście w łóżku..gdybym tylko zwalczyła wstyd...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować