Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość luffffka

dzieki mezowi katowi zostalam idealna kobieta

Polecane posty

Gość luffffka

tak jak napisalam. dzieki mezowi katowi zostalam ,,idealna kobieta,, dlatego, ze wszystkie kobiety zktorymi mnie zdradzal byly lepsze ode mnie. ta miala lepsza prace a ja zwykla sprzedawczyni w wiejskim sklepie, druga byla super laska a ja pare kg wiecej tu i tam po ciazy. bo trzecia przyjezdzala specjalnie z niemiec (swiatowa kobieta!) aby dac mu troche otuchy bo we mnie nie mial oparcia, czwarta byla zabawna i gadatliwa (poznali sie w internecie ) piata byla perfekcyjna pani domu, a ostatnia byla duzo mlodsza..... moj ukochany wmowil mi ze jestem gownem, ze nikt oprocz niego mnie nie zechce, ze kazdy ma fajna zone tylko on byle jaka. staralam sie , w domu idealnie czysto choc mielismy 4 psy bo on kochal psy. ja pracowalam po 10 godz abysmy mogli gdzies wyjechac na weekend. niestety nie udawalo sie to czesto bo jak zaczal weekend w piatek to konczyl we wtorek. nigdy nie dostalam od niego kwiatow na urodziny czy dzien kobiet choc wszyscy andrzeje i barbary i krzyski dostawali super prezenty od niego. kazda nawet najgorsza ku/rewka byla lepsza ode mnie. nawet sasiadka jak przyszla po szklanke cukru dostawala oficjalne zaproszenie na sex! przejzalam na oczy jak zadzwonila do mnie jego kochanka ze jest z nim w ciazy a on nie poczuwa sie do obowiazku!!! ze sie kochaja i td juz wiecej do mnie nic nie docieralo........ ta akurat lepiej sprzatala ode mnie. mieszkala sama z rybkami w akwarium....... zaczelam scigac sie z jego kochankami. zmienialam prace na lepsze. kazda nastepna byla lepsza i lepiej platna. wiecej czasu zaczelam spedzac w prcy a weekendy z corka. taty nie bylo w domu jego strata. swietnie bawilismy sie razem w kinie, czy w mc donaldzie. corka rosla a ja sie zastanawialam czy tatus powie nam o swoim nowym dziecku. choc tlumaczylam sobie ze dziecko jest nic nie winne nienawidzilam go z calego serca. corka miala co tylko chciala, pierwsza od kolezanek pierwsza na wsi. taka rekompensta za przyrodnie rodzenstwo. ale nie piszcie ze ja zepsulam. nauczylam ja wartosc****eniadza i ze trzeba czasem cos sobie teraz odmowic aby pozniej lepiej bylo. ... o dziecku nie wiem czy sie urodzilo . nadal udaje ze nie wiem o niczym..... ale teraz o mnie. bum! dostalam nowa prace za granica. nawet nie pytalam meza o zdanie wyjechalam. teraz to on czeka na mnie na ta wspaniala zone, mowiaca po angielsku , latajaca samolotem, nie muszaca sprzatac bo przyjdzie pani krysia i posprzata no i przywioze z zagranicy alkohol! poznalam kogos. kogos kto traktuje mnie jak kobiete i ciagle mi powtarza- dziekuje , ze jestes, dziekuje ze ciebie mam. zakochalam sie . zeby nie corka, chodz juz prawie dorosla wcale bym nie wracala do domu...... same najgorsze wspomnienia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować