Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam firme i nie zatrudniłbym nikogo kto nosi tatuaze

Polecane posty

Gość gość

taka osoba tylko odstraszałaby klientów, tatuaze nosi patologia i kryminał, tak samo włosy malowane na jakies dziwne kolory typu fioletowy czy niebieski. W firmie nie ma miejsca na pajacowanie

Gość gość
Twoja firma ma jeden problem - właściciela pajaca i przez to brak klientów :D

Gość gość
właśnie miałam to powiedzieć, ale ktoś mnie przedził :) O ile rozumiem problem z kolorowymi włosami to tatuaże jeszcze nigdy nie przeszkadzały mi w znalezieniu pracy. Z drugiej strony nie szukałam też nigdy pracy w małych firmach prowadzonych przez buców :D

Gość gość
...Mam firme i nie zatrudniłbym nikogo kto nosi tatuaze... x Ty masz firmę, a w Irku panuje obecnie demokracja :P :P :P. x Osobiście nie lubię tatuaży i czasami mnie rażą. Nie wyobrażam sobie jednak, jak strasznym idiotą trzeba być, by nie zatrudnić kompetentnej osoby, z powodu jej małego tatuażu :P. Kolejny temat, założony przez chorego psychicznie prawiczka :P.

Gość gość
przede wszystkim tatuaże można łatwo zasłonić, nawet jak jest ich duża ilość

Gość gość sylwia
Dlatego nigdy bym sobie nie zrobiła tatuażu.

Gość gość
Hm ..dziarani już się plują "prawiczkami" :P Oni są śmieszni wy też .Facet a zwł dziewczyna wyglądajaca jka mural :P wygląda groteskowo .I bardzo niepoważnie .

Gość gość
a chciałabyś dla takiego buca pracować? :P

Gość gość
gość dziś Ja dziarany nie jestem, za to ty jesteś GŁUPIA, skoro prostego tekstu zrozumieć nie potrafisz :P. Czyżby kolejny post, durnowatego autora - prawiczka :P ?

Gość gość
W moim zyciu prywatnym nie muszę wyglądać poważnie - chociaż podobno właśnie takie wrażenie sprawiam pomimo tatuaży :) w pracy w większości przypadków jest dress code

Gość gość
ja też mam firmę i nie mam takich objekcji,mnie się co prawda tatu nie podobają ale przeciez chodzi o to co ten człowiek ma w głowie! Jak kierowca ma tatuaże to co mi to przeszkadza? o ile nie składa klientom ofert handlowych to może mieć i na głowie,byleby był dobrym pracownikiem. Oczywiście osoba reprezentująca firmę nie może miec widocznych mocnych tatu,jak ma to niech przysłoni strojem,kolorowych włosów u takiej osoby też nie toleruję (nie mylić z farbowaniem na normalne kolory),u mnie dziewczyna ma praktycznie 70% ciała w tatuażach i nue jest przez to gorszym pracownikiem ,jak trzeba sie spotkać z klientem to ubiera bluzkę z długim rękawem i gustowne rekawiczki( tatu na dłonach). Pracowałam pare lat temu w korpo i tam połowa ludzi miała jakieś dziary ,które maskowali ubraniem.

Gość gość
czyli jednak nie patologia?

Gość gość
Ja nie wspolpracuje z firmami ktore nie zatrudniaja ludzi z tatuazami.nawet zakupow zwyklych codziennych w sklepach w ktorych nie ma sprzedawcow z tatuazami.

Gość gość
zdajesz sobie sprawę, że teraz robisz z siebie idiotę i nikt nie wierzy, że taki pajac może mieć cokolwiek poza budą z lodami na rynku?