Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieznajoma z pociagu

Polecane posty

Gość gość

Jedziesz z kuszaca kobieta w jednym przedziale i zaczynasz sobie wyobrazac jak ja piescisz. Szkoda ze gorzej z realizacja. Zeby chociaz jakis znak ze Ona tez fantazjuje. A juz za kilka stacji wysiadzie i nigdy Jej nie zobacze.

Gość gość
I bardzo dobrze, że jej nie zobaczysz zboku

Gość gość
ostatnio jak jechałem wsiadła do przedziału naprawdę piękna kobieta normalnie szał k****a :-) niestety wolała czytać książkę niż wdawać się w jakieś bajery ze mną

Gość gość
to jest wlasnie moja fantazja, w przedziale spotkac fajnego faceta, popatrzec mu w oczy, zeby przysiadl sie do mnie i wsunal mi reke pod bluzke a potem... Ahh zawsze o tym mysle siedzac w pociagu

Gość gość
Wkladam reke pod twoja bluzke pieszcze sutka co robisz?

Gość gość
dd30 hehe niezle. choc ja marze o tym nie tylko w pociagu ale np. w autokarze albo taksowce: przysiada sie inny pasazer i za chwile zaczyna sie do mie dobierac . choc fakt, ze motyw pociagu jest super

Gość gość
gość dziś Wkladam reke pod twoja bluzke pieszcze sutka co robisz? po chwili skierowalabym twoja reke pod moja spodnice :P

Gość gość
Czuje ze jestes mokra wkladam palec w dziurke I pocieram lechtaczke. Podaj mail to popiszemy swobodniej

Gość gość
gdybysmy byli w pociagu to chetnie ale mailowo mnie nie porywa ;)

Gość gość
Przeniesiemy sie wirtualnie do pociagu Tak jak tutaj

Gość gość
Pociąg cały jest uwalony kałem, kibel, drzwi, klamki, szyby, siedzenia... Fuuj! Ludzie jedzą w pociągu nie myjąc rąk a potem pełno syfów na paszczy i ozorze. Widać na ulicy kto tyra pociągiem. Ta by chciała takie paluchy tkać w kalafior, fuuj! Te paluchy potem obmacają resztę osprzętu kolejowego dookoła! Fuuj!