Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz_84abc

Puszyste Kobitki są Sexi!

Polecane posty

Gość Mateusz_84abc

Witam Wszystkich a Szczególnie Dziewczyny:) Czy nie sądzicie że dziewczyny 90-60-90 są przereklamowane? Nie chodzi mi tutaj o to że są one brzydkie ani temu tym podobne... Chodzi mi tylko o to że nie to piękne co piękne a to co się komu podoba! Żyję obecnie w UK i z tego co tu widzę to Anglicy nie dyskryminują Puszystych pań tak jak ma to miejsce w Polsce! Dowodem są dziewczyny które wydaje mi się ważą spokojnie po 130-140 kg i pracują np. na recepcjach znanych firm w UK. Pytanie do pań... Która za was mimo tego że jest znacznie krąglejsza od koleżanek uważa że jest sexi?? Dziewczyny Piszcze i jeśli możecie załączcie swój wzrost i wagę :D Ja osobiście byłem ostatnio w związku z dziewczyną 177cm i 136 kg :D Duzze Piersi Brzuszek no i te Biodraaa Pupa hmmm Masywne ale kształtne nogi hehe Zawsze kiedy wracaliśmy z imprezy późną nocą wskakiwała mi na barana :) I tak musiałem ją nieść dotąd dokąd byłem jeszcze w stanie lol Trochę czasu minęło od momentu kiedy byliśmy razem ale brakuje mi Jej i Jej Kształtów oczywiści hehe co ciekawsze chętnie ponosiłbym ją znowu na Barana ;) Któraś z Dziewczyn chętna??? Może na barkach albo jak pan młody panią młodą ?:)