Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna zdobyc rozwodnika?

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu poznałam mężczyznę 29letniego, ktory jest pól roku po rozwodzie. Pytanie czy taka osobę mozna zdobyć? Pisaliśmy ze sobą dwa dni. Rozmowa się kleila jednak od dwóch dni nie odpisuje mi. Bardzo mi sie podoba. Jak według was najlepiej postępować aby taka osobę zdobyć? Jej zaufanie?

Gość gość
Na dłużej to tylko bycie sobą. Na chwilę, wszystkie chwyty dozwolone. A jak wiadomo najskuteczniejszy jest sex.

Gość gość
Oczywiscie, ze na dluzej :)

Gość gość
Autorko, nie zawracaj sobie rozwodnikiem głowy! Ciągle będziesz miała jego "byłą" na karku ( będzie wydzwaniała lub odwiedzała, bo ciągle będą mieli ze sobą "niedogadane" sprawy ), pewnie ma dziecko (dzieci?), więc będzie Ci się plątało pod nogami w weekendy i oczywiście "donosiło" mamusi co u Was się dzieje, z dzieckiem, rozwiedziony facet spędza też zwykle część wakacji, NO I ALIMENTY! Weź pod uwagę rady Dobrej Starej Ciotki i daj sobie z nim spokój. Ale zrobisz osobiście JAK ZECHCESZ. Pozdrawiam. Dobra Stara Ciotka.

Gość gość
po co Ci rozwodnik??? poszukaj faceta bez obciazajacej przeszlosci!!! daj sobie spokoj z rozwodnikiem

Gość gość
Pól roku po rozwodzie? Za świeży.