Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieszczęśliwie zakochana

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co robic, pewnie zaraz mnie wszyscy zlinczują, ale muszę się poradzić. jestem z chłopakiem poltora roku, ale jestem coraz bardziej z nim nieszczesliwa(on jest dla mnie taki dobry, takbardzo mnie kocha) czuje ze jestem taka podla, ze ja juz tego nie czuje, zastanawiam sie czy to nie byl zwiazek na sile. I teraz najgorsze, zdradzilam go na wakacjach, 3 razy..spedzilam tydzien z innym i najgorsze zakochalam sie w nim na zaboj, na dodatek w cudzoziemcu, Francuzu, nigdy bym nie podejrzewala ze a0moglabym zdradzic b) potem sie zakochac i to jeszcze w osobie ktorej prawie nie znam z innego kraju...Czuje sie jak k****, tak pewnie zaraz napiszecie ze nia jestem, moze i tak, skoro zrobilam cos tak podlego. Dla tego francuza bylam nic nie znaczaca przygoda( z jednej strony bardzo cierpie, z drugiej mysle, ze w sumie na to zalsuguje) cierpie tez, ze tak podle zdradzilam i nie kocham...

Gość gość
Szmata zawsze pozostanie szmatą,choćby leżała na marmurowej posadzce!

Gość gość
Nie oceniam, choć wiadomo nie pochwalam zdrad. Jeśli szukasz porady - odejdź od chłopaka i nie patrz na to, że on ciebie tak bardzo kocha. On zasługuje na związek z kimś, komu będzie na nim zależało. Pewnie rozstanie go poboli, ale dojdzie do siebie i ułoży sobie życie. A Ty jeśli go nie kochasz to wcześniej czy później znowu się zauroczysz i zdradzisz. Wiem co mówię, bo byłam w takim związku 7 lat, i notorycznie w kimś się zakochiwałam (czysto emocjonalnie, osoby w których się kochałam nie wiedziały o tym). Myślałam, że to wina tego, że jestem kochliwa i w każdym związku by tak było. Nie miałam racji. Obecnie jestem z kimś 5 lat i ani razu na innego nie spojrzałam inaczej niż na kolegę.

Gość gość
Gosc wyzej ja mam tak samo ,autorko ten chłopak mzoe nie kocha Cie aż tak bardzo jak Ci sie wydaje facetom nie mozna ufac,moze tez cie zdradził albo myslal o zdradzie z inną tego nie wiesz.

Gość gość
tak, ale nie wiem jak mam to zrobic, jak mam odejsc? ...zeby go zranic jak najmniej

Gość gośćmdwmjajp
on ciebie kocha ale ty jego nie,nawet jak jest bardzo dobry dla ciebie to nie będziesz umiała sie zmusić do miłosci i dlatego wciąz szukasz,gdybyś naprawde kochała inni by dla ciebie nie istnieli,ja tak miałam jak kiedyś kogos kochałam

Gość gość
najgorsze ze nie mogę zapomnieco o tamtym...

Gość gość
up, ktos mial podobną sytuację?