Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka45558

Akt zdjecia czy warto?

Polecane posty

Gość gość
Ja zrobiłam sobie coś w rodzaju aktów przy okazji sesji ślubnej w plenerze. Nasz fotograf zabrał nas w kilka miejsc, aż trafiliśmy w ustronne miejsce nad Wisłą. Jakoś byliśmy rozluźnieni i za namową fotografa zaczęliśmy się wygłupiać. Fotograf namawiał, żebym pokazywała nogi. Potem padła propozycja, żeby zrobić zdjęcia w rozpiętej sukni. Skończyłam bez sukni w samej bieliźnie. W końcu mąż zdjął mi stanik. Starałam się piersi nie pokazywać, ale znalazły się jakoś na kilku ujęciach.

No i własnie fajnie! Bez żadnej spiny. Wtedy zdjęcia wychodzą najlepiej. Liczy się luz i świetna zabawa. Samo to, że sesja potoczyła się w tym kierunku, świadczy o Twojej otwartości, ale i o pewności siebie. Kobiety po takiej sesji, niejednokrotnie nie zdając sobie z tego sprawy, odkrywają swoje ukryte cechy i wartości oraz zyskują dodatkową pewność siebie! Są nową wersją siebie! :) http://kreatywnafotografia.pro/buduar-jest-tym-czym-ty-jestes/

Gość gość
AKTY to totalny obciach i wiadomo kto je robi i po co i na co. A te bajki o artyźmie mogą se wsadzić pomiędzy...

Gość gość
Delikatne akty są ok. Lubię zdjęcia które nie są dosłowne. Tak jak powiedziała Coco Chanel "fajnie jak kobieta ma jakąś tajemnicę". - nie pokazuje na zdjęciu wszystkiego. Bardzo podobają mi się zbliżenia, fragmenty, detale taka galerię można zobaczyć chociażby tutaj: https://fotografiaintymna.wordpress.com/2017/01/26/sesja-detale/ - jak dla mnie są bardzo zmysłowe i pobudzają wyobraźnie.

Gość Mad Max

Ja lubie być fotografowany nago 

Gość ggoooooooooooosc
Dnia 19.11.2017 o 22:12, Gość gość napisał:

Ja zrobiłam sobie coś w rodzaju aktów przy okazji sesji ślubnej w plenerze. Nasz fotograf zabrał nas w kilka miejsc, aż trafiliśmy w ustronne miejsce nad Wisłą. Jakoś byliśmy rozluźnieni i za namową fotografa zaczęliśmy się wygłupiać. Fotograf namawiał, żebym pokazywała nogi. Potem padła propozycja, żeby zrobić zdjęcia w rozpiętej sukni. Skończyłam bez sukni w samej bieliźnie. W końcu mąż zdjął mi stanik. Starałam się piersi nie pokazywać, ale znalazły się jakoś na kilku ujęciach.

i bardzo ładnie