Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gapienie się.

Polecane posty

Gość gość

Co jest z Wami facetami? W pracy czuję się obserwowana, bo każden jeden się GAPI. Wiecie, o co chodzi? Jak dzieci z podstawówki, próbowanie złapania wzrokiem kobitki żeby zwróciła uwagę, bo on się musi dowartościować. A na prawie każdego w domu żona czeka. Prostaki. Co innego wolni, to jest ok, forma rozrywki co jakiś czas, na parę sekund można się oderwać od nudnej roboty i odwzajemnić spojrzenie, pobawić się w kotka i myszkę i poobserwować reakcje, ale co pan zrobisz jak nie wszyscy noszą obrączki albo nie zalegalizowali jeszcze związku? Jak takiego gada przebrzydłego rozpoznać, żeby nie trzeba było wypytywać, bo jakieś idiotyczne plotki się zaraz będą za człowiekiem ciągnąć?

Gość gość
Przesadzasz, nie masz większych problemów?

Gość gość
gość dziś Jak takiego gada przebrzydłego rozpoznać, Jest tyle metod wyciągania informacji z wroga że nie powinnaś mieć problemu z wyborem jakiejś dla siebie: podtapianie, podwieszanie, rażenie prądem, środki psychoaktywne

Gość gość
gość dziś nie mam, moja robota jest naprawdę nudna. gość dziś myślę że te metody mogłyby wzbudzić plotki, choć nie jestem pewna :D