Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzozóweczka

Sposób na plotkującą Szwagierkę i Teściową

Polecane posty

Gość brzozóweczka

WItam,niedawno dowiedzialam sie ze Moja "kochana" Szwagierka i Teściowa od samego początku użalają się-plotkują obcym na Mój temat...i nie chodzi juz o sam fakt ze mnie nie trawia bo to mam akurat gdziec co mysla na moj temat ale rozżalił mnie fakt ,ze opowiadaja o osobistych sytuacjach moich i meza obcym osobom??!!( zacytuje tylko :jak to on zle trafił,ze ja go na dzieci wzielam -dodam ze ponad rok staralismy sie o dziecko-nie pracuje - bo opiekuje sie naszymi dziecmi 2 i 3 latka-wydaje pieniadze na mnie a ja nie pracuje itp...) no szlak mnie trafil wtedy i mialam ochote odrazu Im to wygadac prosto w twarz ale zaraz się schamowalam i pomyslamam....co to da....tylko sobie ulze a one odwróca kota ogonem (nie chce zdradzac od kogo to wiem) dodam tez fakt ze nie chce angazowac w to męz bo zrozumcie to jego mama i siostra... a pisze o prośbe na sposób jak w zimny i wyrachowany sposób utrzec im nosa a mezowi pokazac ich prawdziwa twarz!!! proszę doradzcie,pozdrawiam :)

Gość gość
a co tu można doradzić?absolutny brak kontaktów i tyle.

Gość gość
zależy jakie relacje ma twój mąż z szanowną mamusią, moja teściowa to też stara plotkara wtrącająca się we wszystko i obgadująca nas po obcych ludziach, na szczęście mój mąż, i szwagierka i reszta jego rodzeństwa wie jaka ona jest,jeździmy do niej raz w miesiącu po czym mój mąż chodzi dni poirytowany, o cóż taki charakter podły

Gość gość
ja sie ze swoja nie patyczkuje tylko wygarniam w oczy jak usłysze że coś na mnie pierdzieli, zauważyłam że działa, i troche zamkneła swoją jadowitą paszcze

Gość brzozóweczka
wlasnie nakryłam teściowa jak mnie obrabiala d**e przez telefon, wiec trzasnełam ją w pysk