Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy paznokcie żelowe często uczulają

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zawsze miałam ładne zadbane paznokcie i lubiłam je malować a teraz poprostu masakra. Pracuje w sklepie spożywczym, i nie mogę mieć już ladnych bo ciagle gdzies złamie a lakier jest zniszczony po 2 albo nawet 1 dniu. Mam możliwość zrobienia sobie paznokci żelowych w atrakcyjnej cenie, bardzo mi się podobają ale boję że jak będę chciała je zdjąć po jakimś czasie swoich nie doprowadzę już do porządku. Poza tym naczytałam się trochę o uczuleniach na żel, co o tym myślicie? czy paznokcie żelowe często uczulają i czy wogole warto je robić?

Nie znam sie na zelowych, ale moge Ci polecic lakier golden rose prodigy duo gel. Jest naprawde super, paznokcie pieknie blyszcza i trzymaja sie bez problemu 5-7 dni. Efektem przypominaja hybryde, kilka razy bylam zapytana o to :) Fajny, idealny na jesien jest kolor 03-naturalny zamsz :)

Gość poli33
Ja mam żele już kilka lat i sobie chwalę.Moje paznokcie były beznadziejne,cienkie ,łamliwe,rozdwajające się.Teraz mam żelowe i jest super,zawsze ładnie wyglądają,chodzę uzupełniać co trzy tygodnie.Mnie jeszcze nigdy nie uczuliły.Spróbuj i się przekonasz czy będą ci się podobać :)