Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

nie lubie dalszej rodziny ze strony mamy

Polecane posty

Gość gość

nie trawie jej rodzeństwa, ma 2 siostry i brata, 2 z nich jest za granicą a jedna ciotka mieszka jakieś 100km od nas, kiedy bylismy mali jeździliśmy do nich bo moja mama chciała ( strasznie sie wywyższają bo powąchali troche grosza w euro) mój ojciec i brat ich niecierpią, zresztą traktują nas jak ubogich krewnych od zawsze,teraz ja mój narzeczony i brat z żoną od kilku lat mieszkamy w szwecji i nagle ta dalsza rodzina ( wcześniej mająca nas głęboko w dooopie) zaczeła zabiegać o kontakt, dzwonić pisać na fb, wpraszać sie kiedy jesteśmy w polsce, a sytuacji nie ułatwia moja matka która wrecz zmusza nas do kontaktu bo to jej rodzenstwo itd ( pomijam fakt że oni między sobą do siebie dzwonią a moją mamę mieli gdzieś nawet w święta)cholernie mnie to bawi że teraz ciotka do nas wydzwania i jest na tyle bezczelna ze pyta czy ją zaprosimy na wakacje , najchętniej uciełabym kontakt całowicie ale szykujemy sie do ślubu, jedna z ciotek to moja chrzestna niestety i jako tako trzeba sie dogadać, ma ktoś jakiś pomysł jak subtelnie im dać do zrozumienia że raczej nie tesknie za kontaktem z nimi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować