Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mężczyzna na weselu adoruje inną ..

Polecane posty

Gość gość

ostatnio byliśmy na weselu u przyjaciół, mojemu M wpadła w oko pewna kobieta, widziałam jak szuka okazji do kontaktu z nią, ona była paląca więc często wychodziła, mój M nie pali ale też często wychodził widziałam, że rozmawiali (rozumiem, że to jeszcze nic złego nie znaczy) jednak potem prawie godzinę zabawiał ją rozmową przy innym stoliku i nie obchodziło go co się ze mną w tym czasie dzieje, wciąż wodził za nią wzrokiem.. poczułam się rozgoryczona.. chciałam dyskretnie opuścić towarzystwo jednak najpierw w szatni mi ubliżył i ledwo powstrzymał się od uderzenia mnie w twarz a potem wywołał awanturę na sali przy gościach i upokorzył robiąc ze mnie chorobliwie zazdrosną wariatkę wykrzykując, że bezpodstawnie go oskarżam o zdradę z tą kobietą, nie muszę chyba mówić jak się czułam, gdy ona niewątpliwie miała wielką satysfakcję a on całą winą za zepsute wesele obarczył mnie... a do tego w telefonie uwiecznił ją na prawie wszystkich zdjęciach i filmach.. nie potrafię mu tego wybaczyć.. uważam, że on zachował się niestosownie a we mnie usiłuje wywołać poczucie winy.. napiszcie proszę jakie są wasze odczucia? ...

Gość gość
Ile lat jesteście małżeństwem? Macie dzieci? Dbasz o siebie? Spędzacie wspólnie wolny czas?

Gość gość
mam przykre odczucia i jedno pytanie. Co takiego cię w nim urzekło,że jesteś jego żoną? tylko nie pisz ,że ''kiedyś był inny''. On cię nie kocha.

Gość gość
moje odczucia są takie jak twoje ale pytanie najważniejsze czemu jesteś nadal z takim burakiem? on robił to przy tobie ciekawe co robi jak cię nie ma w pobliżu zastanawiałaś się nad tym nie rozumiem czemu niektóre kobiety na siłę męczą się z takimi osobnikami na pewno znalazłabyś sobie lepszego a gnoja olej niech leci do tej lub do innej na prawdę szkoda nerwów

Gość gość
Dlaczego on Tobie zrobił awanturę publicznie?

Gość gość
Czułaś się przez niego kochana wcześniej? Okazywał Ci czułość, inwestował w Ciebie czas itd? Czy to Ty musiałaś mu nadskakiwać?

Gość gość
eeeee tam głupie jesteście ,faceci tak maja troche wypije ,muzyka nowa du.... i już mu sie kawalerskie czasy przypominają ,zamiast sie dąsać albo być nieszczęśliwą a co najgorsze robić awanture to trzeba dobrze sie bawić na jego oczach z fajnym gościem zaraz mężuś otrzeżwieje i zamiast on sie uganiać za babami zaczyna swojej połówki pilnować a jeżeli taki myk nie pomaga to cóż trzeba sie zastanowić z kim żyjemy i czy warto dalej sie męczyć razem

Gość gość
To zależy ile razem jesteście. Jak jesteście młodzi z mały stażem bycia razem, dla mnie takie zachowanie jest skreśleniem wszystkiego. Współczuje...bywam na weselach i nawet jak ktoś jest z partnerką (koleżanką, znajomą - nic poważnego) to każdy kulturalny mężczyzna z szacunku dba by się dobrze bawiła, a nie skacze obok innej :O Na niektórych weselach też ciężko o taniec z innym facetem niż swoim :D Z drugiej strony istnieją związku o bardzo dłuuugim stażu, zazwyczaj takie ciotki i wujkowie, co pozwalają sobie na flirt między sobą, bo to taka doza pikanterii do długoletniego związku, ale nic poza tym. Choć może być ci ciężko radze kopnąć typa w d...upe i uciekać jak najdalej. Typowy "odwracacz kota ogonem" :O I jeszcze wstydu Ci narobił. Trzymaj się