Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RudzielecPrz

Pomóżcie

Polecane posty

Hej , czy złapaliście kiedyś po alkoholu tak mocnego zgona ze nie pamietacie nic i wydaje wam sie ze spaliście tylko kilka minut, a ludzie wam mowia ze to 4 godziny ? Byłam jak nie żywa, wymiotowałam śpiąc ,a to tylko ok 250 ml alkoholu , to nawet nie pół połówki :) Były odstępy między kieliszkami. Tańczyłam w klubie , biegałam i nagle usiadłam i tyle pamiętam - pamiętam jak mi sie oczy zamykały a wiecej juz nic : ) Troche to dziwne. Nigdy nie zaliczylam zgona a tu ponoć same zwłoki. Nie dało sie mnie ogarnąć rzekomo. Piłam wódke z takim chłopakiem i wtedy faktycznie wypiłam cos wiecej . Pamietam jak mi tylko mówił że wole tam kogos innego i ze jego nie chce i ja mu powiedziałam ze tamten jest z******ty i w tym momencie ledwo doszłam do stolika w którym siedzieli moi znajomi. Usiadłam i zasnęłam :) POMOCY!

Gość gość
podmyj się może przejdzie na miche

Gość gość
Może ci czegoś dosypał

Gość gość
no pewne że sypnęli i żeby tylko........???

Wgl sie zachowywałam jak opętana, łaziłam po sali spiac i nie kontaktujac , przeniosłam sie z miejsca na miejsce, wgl nie wiem jak . Na spaniu ? Dziwne

ostatnie co pamietam , że dobiegłam do tego chlopaka co sie z nim spotykałam ( nie chce wybaczyc tego ze zgon i ze wstyd zrobiłam) i tyle. Mowił ze próbował mnie ogarniac ale sie nie dało , kazałam mu niby spierdalać :)