Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeraża mnie ilość oszustów na portalach randkowych, sami bajkopisarze !

Polecane posty

Gość gość
zaprzeczam teorii o telefonie dziś Oooo.... Jakiś smutas z modery tego portalu się odezwał :P. Inaczej post tej długości zostałby przez system zablokowany :P. x ...nie mam żony,byłej żony ani kochanki, a nie odbieram telefonów notorycznie, po prostu nie widzę potrzeby aby w domu go nosić wszędzie mam wygodne ubranie kładę tel. i sobie tak leży wiele godzin... x Biedak, ma też problemy ze słuchem :P. W normalnym mieszkaniu słychać zazwyczaj dzwonek telefonu, również w innych pomieszczeniach. Wiem, bo mam duże mieszkanie i leżący w jednym miejscu telefon :). x ...jeszcze co do tel. ja bym nie podał numeru telefonu osobie kompletnie nieznanej która pisze na jakimś portalu, wiec to dopiero by wzbudziło podejrzenie... x Bo jesteś leniwym głupkiem :P, któremu żal wydać 5zł na nową kartę i 35zł na nowy telefon (choć większość ludzi ma w szufladzie jakiś stary aparat). x Z częścią twoich teorii zgadzam się :) , choć sam traktuję to z przymrużeniem oka ;). Jak widzę, ty traktujesz portale randkowe bardzo poważnie. Współczuję :(.

Gość zaprzeczam teorii o telefonie
nie mam gg, mogę podać jakiegoś tymczasowego maila będzie ważny godzinę jak masz jakiś problem możesz opisać będę mógł to doradzę, na pogaduszki częstsze się nie piszę bo nie ufam ludziom z netu o których nic nie wiem.powiedzmy, że mam niemile doświadczenia bo wiem jak ludzie potrafią kłamać.człowiek się angazuje w ich problemy a później okazuje się np. że to były tylko wymysły :D nie chce tego jasniej tłumaczyć powiedzmy że wiem na pewno że ludzie potrafią udawać choroby nowotworowe a nawet wcielać się w inną płeć :D wiek myślę że jak większość na takich portalach więcej jak 20 mniej jak 40, szczegółów o sobie nie zamierzam pisać wybacz. za chwilę poszukam maila. możesz też na forum napisać dzisiaj mam czas to odpiszę.

asagaddo-9584@yopmail.com mail ważny 8 dni. ale jak chcesz o coś zapytać to napisz dzisiaj bo jak ktoś skasuje ten temat to już nie będę pamiętał tego adresu :D

Gość gość
gość dziś Lepiej uważaj na frustrata. Ten facet zbyt emocjonalnie podchodzi do portali randkowych, więc jest to dla niego JEDYNA szansa na poznanie kobiety. To nie jest normalne :(.

Gość gość
zaprzeczam teorii o telefonie dziś Na kartę telefoniczną go nie stać, ale ma duże doświadczenie w zakładaniu prowizorycznych kont pocztowych. Ciekawe, jak to doświadczenie zdobył :P ?

Inaczej post tej długości zostałby przez system zablokowany- jak kopiujesz to łapie cię spam albo piszesz magiczne słowa jak jezus czy kaczor :D ew. powielasz któryś raz tę samą frazę która już była, może znaczenie ma też ilośc wypowiedzi z danego ip nie wiem to moje podejrzenia. ja napisałem dwa posty i nic nie powtórzyłem wiec spam mnie nie złapał. ze słuchem trochę masz rację :D nie bierzesz jednak pod uwagę wielu czynników może np. mam cały czas włączoną głośną muzykę.poza tym ja często przemieszczam się góra dół i wierz mi że mojego dzwonka nie słychać. jestem leniem nie widzę powodu aby kupować tel. nie chce mi się nosić jednego a miałbym nosić dwa ? po prostu jak komuś ufam to podaje numer telefonu jeden i to w dodatku taki który bez problemu każdy, nawet troglodyta w necie sprawdzi że jest mój :D dla mnie podejrzane są osoby które mają kilka tel. i numerów jeśli ich praca tego nie wymaga. dla mnie ktoś z dwoma tel. to krętacz dla ciebie ktoś z jednym :D ja do niczego nie przywiązuję wagi nie mam żadnych kont napisałem jak jest może się komuś przyda. powiedzmy że znałem kilka osób które miały konta na takich portalach i wiem że każdy ma identyczne odczucia. jak zapytasz jakieś popularne na tych portalach kobiety to zobaczysz że one się spotykały z tymi samymi facetami w różnym czasie :D tam naprawdę niewielka grupa osób "się sobą wymienia" :D reszta płaci za złudzenia i nadzieję - dotyczy facetów, kobieta nawet najbrzydsza zawsze się z kimś umówi bo facetów jest więcej i są bardziej zdesperowani.

kart telefonicznych już nie ma to były karty do dzwonienia z automatów to co masz na myśli to nie karta telefoniczna. na kartę sim stać każdego bo dają je za darmo :D ja po prostu nie mam bo nie potrzebuję widzę że cięzko to zrozumieć, więc dam sobie spokój z tłumaczeniem. nie podchodzę emocjonalnie bo nie ma do czego i najważniejsze ja się nie zamierzam umówić ,jak ma jakiś problem to może napisać a nie jak nie ma z kim iść na kolację :D gdybym chciał iśc na randkę z nieznajomą to założyłbym konto na portalu randkowym przy okazji bym widział chociaż z kim się ew. spotkam :D i czy przede mną nie spotkało się już tysiąc innych amantów :D wytłumaczę od razu bo widzę że niezbyt lotna jesteś - profile mają liczniki, a nawet jak nie mają to można sprawdzić nie trzeba być pracownikiem analogicznie jak z tym spamem tu wystarczy pomyśleć.

Gość gość
Kobiety leca na debili

Gość gość
zaprzeczam teorii o telefonie dziś Również uważam, że panuje tam towarzystwo wzajemnej adoracji :D. Co do telefonu, to służy on do porozumiewania się i choć sam mam go najczęściej wyciszonego, to chętnie odbieram telefony od przyjaciół i dobrych znajomych :). Kilka telefonów jest bardzo przydatnych. Np. dzisiaj naprawiali mi auto i mogli zadzwonić w każdej chwili na numer, który im specjalnie w tym celu podałem. Sam walnąłem się spać. W nocy kończyłem projekt, a rankiem zawiozłem im samochód do warsztatu. Miałem więc ochotę na sen i mój podstawowy nr był wyciszony. Na szczęście w warsztacie wszystko poszło dość dobrze i dzwonili do mnie dopiero przed 16. Mam np. specjalny nr, na który dzwonią kurierzy itp. Mam też numer, którym posługuję się w transakcjach na ALLEGRO. Dzięki temu zachowuję anonimowość :). Mam też "czerwony" telefon :D, na który dzwoni tylko moja luba :) i gdy gdzieś wyjeżdża, może mnie zawsze złapać (ten telefon noszę wtedy nawet po całym domu, by go usłyszeć :) ). Robi on też za mój notatnik i źródło muzyki :).

Gość gość
zaprzeczam teorii o telefonie dziś ...kart telefonicznych już nie ma... x Tylko ci "oszuści"- operatorzy, piszą stale o telefonach na kartę lub na abonament :P. x ...na kartę sim stać każdego bo dają je za darmo ja po prostu nie mam bo nie potrzebuję widzę że cięzko to zrozumieć, więc dam sobie spokój z tłumaczeniem... x A mnie zwykłemu chamowi każą płacić 5zł i jeszcze ją rejestrować :P. Ktoś tu rzeczywiście czegoś nie rozumie :D i bajki pisze :D. x ...najważniejsze ja się nie zamierzam umówić... x I dlatego BŁYSKAWICZNIE założyłeś konto pocztowe, które zniknie i śladów nie pozostawi :P. x ...niezbyt lotna jesteś... x Rzeczywiście brak lotności uniemożliwił ci dostrzeżenie mojej płci :D. Nic nie pisałem o spamie. Twój pierwszy post powinien być zablokowany przez SYSTEM, z informacją: post za długi. Sprawdziłem :D.

to ja jednak jestem leniem nawet bym nie miał gdzie tych telefonów nosić :D nie ukrywam też że to bezsensowne wydawanie pieniędzy :D nigdzie nie napisałem że nie jestem biedny albo że jestem rozrzutny :D poza tym mój telefon pika non stop i mam go serdecznie dość, gdybym chciał czytać wszystko co tam przychodzi to by mi życia brakło. jak ktoś potrzebuje coś ważnego to dzwoni kilka razy do skutku jeśli nie odpisuję bo teraz większość używa programów w których widać czy ktoś odczytał wiadomość i tyle, a jak ktoś napisze tzn. że mu się nie spieszy i można odpisać w wolnym czasie. zresztą wdaję się w jakąś idiotyczną dyskusję o telefonach bo dałem się jakiemuś trollowi wypuścić :D

Tylko ci "oszuści"- operatorzy, piszą stale o telefonach na kartę lub na abonament - no widzisz ja czasami pracuję dla takiego oszusta operatora i pewnie jakbym poszukał to może bym i gdzieś całe takie pudło starterów po piątaku znalazł :D ale jestem leniem i ich nie potrzebuję, nie będę się też wdawał w dyskusje że są za darmo bo możesz zainwestować piątaka i dostać kilkaset złotych do rozdysponowania są operatorzy którzy na pewnych warunkach takie coś oferują wieć jak widzisz nie tyle za darmo co można jeszcze na tym zarobić i wierz mi że są tacy co zarabiają :D w niektórych krajach rozdają karty na lotniskach zupełnie za darmo. w polsce w pewnych okolicznościach też za darmo można na lotnisku było dostać. mało wiesz a się mądrzysz :D jakbyś tylko ty był tak bystry aby posiadać kilka kart. już pisałem dla mnie z reguły to nie bytrośc a krętactwo. skopiuj post i wklej jutro w innym temacie a zobaczysz że się da :D skoro dało się napisać raz to i da się napisac drugi raz, ale skoro w polsce polowa ludzi wierzy w sztuczną mgłe w smoleńsku to się nie dziwię tej podejrzliwości :D też możesz błyskawicznie to zrobić wpisujesz w popularnej wyszukiwarce tymczasowy mail i masz pełno, kosztowało mnie to mniej pracy niż tłumaczenie tobie bardziej oczywistych rzeczy widocznie mam coś z syzyfa :D skoro ktoś prosi a ja nie mam nic do roboty to zazwyczaj poświęcam trochę czasu. masz jakieś pytania też ci chętnie odpowiem :D ?

Gość gość
gość dziś Nadal sugeruję zachowanie ostrożności. Facet bredzi coraz bardziej :(. Każdy, kto ma służbowy telefon, na który co kilka minut, ktoś usiłuje się dodzwonić, używa oprócz niego innych numerów. Sam mam różne konta pocztowe, do różnych celów, ale przyznam, że takie chwilowe konta mi zwyczajnie "śmierdzą". Ktoś podaje się za pracownika operatora komórkowego, a zwrot: "któremu żal wydać 5zł na nową kartę" kojarzy mu się jedynie ze starą kartą do stalowego automatu. Facet sugeruje, że jest bogaty, ma piętrowy dom i często korzysta z międzynarodowych lotnisk, a 35zł za telefon, uważa za zbytnią rozrzutność.

nie jestem pracownikiem czasami pracuję "dla" to nie to samo,nie mam więc służbowego telefonu, nie napisałem ze mam dom, sa tez piętrowe mieszkania, poza tym moge wynajmowac poddasze z łazienką w piwnicy, albo mieszkac na górnym łóżku w noclegowni :D jakie to ma znaczenie ? drugi telefon jest niewygodny i nie wiem gdzie chcesz kupić za 35zł bez abonamentu :D mój pierwszy telefon który kupiłem jakieś 15 lat temu(wtedy pracowałem dla pewnego operatora a i tak mi nie dał tylko musiałem zapłacić :D ) kosztuje 199zł sprawdziłem przed chwilą na allegro :D od razu wkleję link może przejdzie przez spam bo zostanę posądzony o kolejny spisek w celu no właśnie nie wiem jakim :D świetny telefon swoją drogą i ta rolka do dzisiaj mi jej brakuje jak znasz jakiś telefon z rolką ekspercie to napisz chętnie kupię :D wyciałem link bo mi wskoczył spam :D nokia 7110 aukcja pierwsza z goru cena 199 powiedzmy że więcej niż trochę znam się na telefonach i 35zł to kosztuje ładowarka do jakiegoś starego telefonu a nie dobry telefon który można używać w sensie da sie go naładować. poza tym próbujesz mi wmówić że nie stać mnie na telefon którego nie potrzebuję i zwyczajnie nie chcę :D no ok nie stać mnie przyznaję jeśli poczujesz się lepiej :D i co z tego ? zmienia to coś w kwestii tego co napisałem o ludziach na portalach ? tak samo jak telefonu nie chce mi się zakładać konta bo go nie potrzebuję jak ktoś coś potrzebuje to niech się dostosuje do mnie a nie ja do niego, chyba logiczne. swoje konto mailowe mam jak chyba każdy, ale dlaczego miałbym je podawać obcej osobie a może to ty udajesz kobietę i się póżniej od ciebie nie odczepię bo sprawiasz wrażenie natręta :D tak jestem ostrożny, nie ufam internetowym ludziom zwłaszcza z takiego forum, a wiem co to za forum i co za ludzie tu piszą :D czasami czytałem nocą jak nie mogłem spać. reasumując ty masz do wszystkiego oddzielne maile i telefony ja mam jeden mail i telefon do wszystkiego :D pracy,allegro,forum i znajomych nie widzę sensu abyś mnie dalej przekonywał abym był taki jak ty. ludzie są różni pozwól mi żyć jak lubię :D wiem że teraz są popularne rózne memy w stylu "bądz jak radek" :D ale ja lubię być sobą. fejsbuka i instagrama też nie mam to dopiero podejrzane :D ty za to w każdym temacie o samotnych trzydziestolatkach płci męskiej starasz się ich poniżyć aby pewnie we własnym lustrze na ich tle lepiej wypaść, więc dawaj dalej mnie to w sumie bawi :D

Gość gość
...powiedzmy że więcej niż trochę znam się na telefonach i 35zł to kosztuje ładowarka do jakiegoś starego telefonu a nie dobry telefon który można używać w sensie da sie go naładować... x Nie pisałem, że telefon będzie dobry, ale będzie pozwalał rozmawiać i z pewnością, da się go naładować, choć jako ten, co więcej niż trochę zna się na telefonach :P, powinieneś wiedzieć, że ładuje się jego akumulator (baterię), a nie cały telefon :D. Nie będę wklejał linka, ani sprawdzał wszystkich ofert. Na pierwszej stronie znalazłem: MANTA TELEFON GSM TEL1800 OPIS PRODUKTU - ekran 1,77” [160 x 128] - Dual SIM, Bluetooth - czytnik kart microSD - radio FM - aparat CENA: 33,09 PLN z VAT. źródło: SELGROS Sprzęt RTV, komputery x Tak więc można jeszcze taniej, niż za 35zł :). Ten telefon, miał na wyjeździe mój znajomy i wiem, że bateria wytrzymywała przynajmniej 2 godziny rozmowy. To wystarczy do awaryjnego dzwonienia. Kolega kupił swój w Auchanie za (chyba) 29,99. Kolejny raz udowodniłeś, że twoje słowa BARDZO MIJAJĄ SIĘ Z PRAWDĄ :(.

Gość gość
Przykre to bo piszecie. Kasa rządzi światem.

Gość korbala
Tak to już jest z tymi znajomościami internetowymi. Ludzie myślą, że zakładając konto na jakimś portalu są anonimowi i mogą wszystko o sobie napisać, wrzucić jakiekolwiek zdjęcie, tylko chyba nie zastanawiają się, że jak dojdzie do spotkania, to te "kłamstewka" wyjdą na jaw... A raczej nie wydaje mi sie, żeby ludzie zakładali konta tylko po to, żeby sobie pogadać przez internet. Bo jakby tak było, to rzeczywiście mogą pisać o sobie co chcą, bo i tak prawda nie wyjdzie na jaw. Jednak to chyba nie o to w tym wszystkim chodzi... Ale wydaje mi się, że przede wszystkim robią tak osoby raczej niedojrzałem (i nie chodzi mi tylko o wiek, a raczej o mentalność). Nie myślą o tym co będzie, tylko o tym co jest tu i teraz. A jak ktoś już dorósł do poważniejszego związku, to raczej myśli bardziej długofalowo i nie stosuje takich oszustw. To mi się spodobało w mydwoje, z początku myślałam, że zbyt poważny portal jak dla mnie, żeby pewnie zbyt poważni ludzie, szukający poważnego związku i będzie za duża "spina". Ale jednak nie, plusem za to jest to, że właśnie tych oszustw nie ma chyba zbyt wielu, bo oni mają świadomość, że są tam po to, żeby spotkać się z kimś, poznać drugą osobę, dlatego nie ma sensu kłamać. Ale mimo wszystko trzeba zachowywać się ostrożnie w internecie i zachować dystans, ponieważ tak naprawdę nigdy nie będziemy mieli całkowitej pewności z kim tak naprawdę rozmawiamy po tej drugiej stronie komputera.