Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy gość od Namysłowa był w zakopcu?

Polecane posty

Gość gość
przecież wiemy kołbuc, że co roku spędzacie tam swoje bieda-wakacje na kempingu w drewnianej budzie :D

Gość gość
żadne bieda wakacje ile razy mam c***isać że moi rodzice mają firme zrozum to ps bedąc w zakopcu byłeś na giewoncie na samym szczycie byłeś na własnych nogach na polanie strażyńskiej dolinie ku dziurze nad morskim okiem na nosalu gubałówce? kasprowym wierchu dolinie pieciu stawów hali gąsienicowej na własnych nogach? chyba nie a ja tak ps na kasprowym wierchu na szczycie na własnych nogach byłem nie kolejką bo kolejką każdy głupi potrafi wiec sie nie liczy ps co byłeś na własnych nogach? nie nie byłeś pewnie ps żadne bieda wakacje przecież rodzice mają firme dotarło?

Gość gość
dotarło że mają firme? ile razy mam ci to udowadniać chyba lepiej wiem to że nie wyglada na bogactwo to nie znaczy ze tak jest ps to że jezdzimy na camping to nie znaczy ze jesteśmy biedni bo nie jesteśmy chyba lepiej wiem zrozum to w ogóle co ci to przeszkadza że lubimy camping co? żyjemy w wolnym kraju i tobie nic do tego zaraz zaraz tak piszą osoby zazdrosne a moze ty wcale nigdzie nie pracujesz co? nie masz super mieszkania moze zyjesz gorzej bądź tak samo jak ja moze ty nigdzie nie wyjezdzasz wszystko krytykujesz moze to z zazdrosci co? tak własnie pisza osoby zazdrosne ps obejrzyj cały filmik i skomentuj co ci w nim powiedziałem 🖐️

Gość gość
kurna, człowieku, dla Ciebie wejście na Kasprowy to jakiś wyczyn jest? :D :D weź się nie ośmieszaj; byłeś na Koziej Przełęczy, Świnicy, Rysach, przeszedłeś Czerwone Wierchy? Nie sądzę. Nie ośmieszaj się wiec z tym Kasprowym, Gubałówką czy Giewontem

Gość gość
Ty nie byles frajerze w Doopie byles goofno widziales ps tam bylem na swinice ide w przyszlym Roku Bo w tym Roku pagoda nie dopisała zaklad ze pojde Co zabronisz MI

Gość gość
Ps czemu ty MI zabronisz tam Pojsc ja tam przeciez od 2012 Roku jezdze przeciez w jeden rok sie nie da ps ty tam gdzie ja na nogach nie byles ja tam bylem I Chyba lepiej wiem biedaku

Gość gość
A byles w sztolniach w gorach walbrzyskich I sowich byles na strzelincu wielkim slezy wielkiej sowie ja tak Bo to blisko wrocławia I Namysłowa byles na biskupiej kopie w gorach opawskich w woj opolskim tam na pewno nie a ja tak

Gość gość
Czemu jestem od ciebie gorszy Co? Mam do piero 18 ty ponoć 21 i wiecej lat patrz w ilu miejscach juz bylem

Gość gość
Ps bylem tez na gorze zar w zywcu bylem w gorach swietokrzyskich oraz sandomierzu kazimierzu dolnym w tym na gorze trzech krzyzy nałęczowie oraz w sztolniach kopalniach zlota bylem w muzeum browaru w zywcu bylem w wytworni filmowej w bielsku białej raz byłem nawet w poznaniu

Gość gość
No odpisz obejrzyj ten powyzszy filmik jeszcze raz ale caly I skomentuj Co ci powiedzialem w filmiku

Gość gość
On co roku jeździ na bieda wakacje takie dla nizin społecznych

Gość gość
przecież nie bieda wakacje dla nizin społecznych bo jesteśmy klasa średnią bo rodzice maja firme dowód As-Tom Joanna Kołbuc. 884 367 896. Polkowskie 4. Wyznacz trasę. Zgłoś błąd. Meble · Zaloguj się ... ps maja sporo kasy więcej niż tobie sie to wydaje nie 1600 nie 5 tys nie 10-15 tys nawet nie 20-25-30 tys tylko mają wiele wiele wyższe dochody zrozum to czyli ich stać na hotele 5 gwiazdkowe i to lepsze niz te w których byłeś tylko po co skoro lubimy campingi zrozum to masz z tym problem

Gość gość
ps i nie jesteśmy nizinami społecznymi tylko klasą średnia ps 70 procent polaków zarabia mniej niz 3 tysiące na miesiąc ps my jesteśmy klasą stednią zrozum to chyba lepiej wiem jakie moi rodzice mają dochody i prawde pisze co zazdrościsz bo o takich pieniadzach możesz pomarzyć ty to z zazdrośc***iszesz przyznaj wreszcie

Gość gość
Chrystusie Nazareński co za kretyn :o współczuć rodzicom tylko, ciekawe czy wiedzą co ich upośledzona latorośl w necie wypisuje i publikuje : ja na ich miejscu zamknąłbym to-to w jakimś specjalistycznym ośrodku w leśnej głuszy