Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość26

on nie chce mnie znać :(

Polecane posty

Gość gość26

Wyznałam miłość chłopakowi który mi się zawsze podobał...byłam lekko pijana ale napisałam mu prawde. Nie znam go ale czuje ze nadaje na jego falach. Kręci mnie nie daje sobie z tym rady ze mnie odrzucił napisał dużo przykrych słów i usunął ze znajomych i zablokował ..nie dał nic wyjaśnić nie chciał się nawet na chwile spotkać mimo moich próśb. Jestem mężatką ale jeszcze za czasów narzeczeństwa bardzo mi się podobał i pisałam mu ze nie wiem czy chce wyjść za mąż. A teraz jeste mpewna ze to był błąd. Ale już nic nie mogę zrobić nie chce się narzucać jak wariatka. Kedys mu się podobałam tak mi pisał. Czemu mnie tak potraktował? Mineło 2 lata a ja o nim myśle :(

Gość gość
przykre może ktoś cos napisze

Gość gość
A co miał napisać, skoro jesteś mężatka?

Gość gość
17.31 Mógl przynajmniej wysłuchać a nie blokować. I choć spotkać się jak prosiłam nic to nie kosztuje

Gość gość
Nie wiem też jakiej rady oczekujesz. On zna Twojego męża?

Gość gość
nie zna, nie wiem czego oczekuje, chciałam się wyżalić

Gość gość
To, że brzydko Ci napisał, tego nie pochwalam, pewnie to jakiś prostak, ale po co miałby się z Tobą spotykać i rozmawiać? Jesteś mężatka, nawet jeśli mu się podobałas to uszanowal to, że wychodzisz za mąż.

Gość gość
Facet ma honor, szacun dla niego. A Ty.... Po co ma się spotykać z mężatką? Halo, obudź się, i przestań bredzić jak nastolatka-" nie znam bo, ale czuję, że nadaje na jego falach...kręci mnie.." Ile masz lat?, bo naprawdę przykro Cię czytać.

Gość gość
Jeśli nie chciałaś wychodzic za mąż i nie jesteś szczęśliwa to teraz Bedziesz tęsknila za romantyzmem, czula miłością, namiętnościa z prawdziwego zdarzenia...

Gość gość
17.37 A Ty co nigdy się nie zakochałaś/es? może i tak bo czuje się jak nastolatka i co z tego? nie można przestać myśleć i czuć od tak

Gość gość
17.39 to prawda za tym tęsknie

Gość gość
Nie można przestać myśleć i czuć o tak, ale też nie ma co wychodzić za mąż kiedy sie tego nie czuje, potem właśnie tak jest. Nie dziw się, że traktujemy Cię tu jak dziecko, skoro piszesz, że go nie znasz, ale nadajecie na tych samych falach. Chyba raczej nie nadajecie.

Gość gość
17.46 A kiedy ja się dziwiłam ze mnie traktujecie jak dziecko? macie racje nie zachowuje się jak dorosła

Gość gość
Mądry facet. Ma rację.

Gość gość
zwykły cham,normalny męzczyzna odpisałby ci ze nie jest zainteresowany juz tobą i tyle ,krótko i na temat,nic strasznego nie zrobiłaś zeby tak cie potraktował

Gość gość
18.47 Też tak uważam ze zachował się jak cham i prostak ale dlaczego? To aż takim jest człowiekiem w rzeczywistości. Wydaje się być lubianą osobą

Gość gość sylwia
17.37ma rację.!

Gość gość
Mój facet flirtował z mężatką! Tak go "zmanipulowała", że nasz związek rozpadł się z hukiem! Miałam dość!

Gość gość
Zachował się po chamsku mógł wyjaśnić sprawę normalnie.

Gość gość
Małpka szuka lepszej gałęzi.

Gość gość
21.45 A ty czego szukasz?