Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są kobiety spod znaku skorpiona? Zna ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Bo wszyscy mówią, że to kanalie i psycholki :D

Gość gość
skorpionice to nie kobiety tylko ku/rwy zawodowe

Gość Skorpionka z klasą
nie będę reagowac na twe zaczepki, tym własnie różnię się od typowej Blizniaczki - mam smak, klase i styl : )

Gość gość
Na pewno sa pojepane. Chwala sie, wywzszaja maja manie wyzszosci. Nie wiem czemu =/ no i oczywiscie sa najmadrzejsze nic im nie powiesz. Z niczym nie podskoczysz.

Gość gość
prostytutki. nie nadają się na żony. każdy facet od nich ucieknie

Gość gość
Autorko widać że jakaś skorpionica znalazła ci za skórę bo tyle postów nasmarowałaś,wszystkie na takim samym poziomie...niskim...proponuję zmień lekarza albo mocniejsze leki bierz na główkę.

Gość gość
Jaki poziom tu jest, masakra normalnie, co za patola... Wiem, że to prowo, ale mogę się wypowiedzieć, ponieważ mam "przyjaciółkę" skorpionke od 1 klasy podstawówki. Przyjaciółką... Napisałam w cudzysłowie, bo jest nią wtedy jak ma na to ochotę. Jeśli nie ma to wali jadem na kilometr. Mówią, że one mszczą się tylko jak ktoś im za skore zajdzie. To uczynić jest niezwykle prosto. Wystarczy np. Wyjść do licznej grupy znajomych. I wystarczy, by długo nie widziany znajomy z tej grupy spytał "co u Ciebie słychać? Co robisz w życiu" - A skończyłam studia, ostatnio zrobiłam kurs, prawko, planuje otworzyć swój biznes. I w tym momencie widać jak skorpionica eksploduje w blasku swojego ego i wkirfienia. Z drugiego końca grupy słychać ciche "pfff, tsss, haha". I zaczyna się " a ja to, a ja tamto" "a Ty xxx co ostatnio odyebałaś? Hahaha". Kiedy spytam ja o co jej chodzi ona udaje, że wszystko ok, że ona nic takiego nie zrobiła, nie powiedziała i przekręca to tak, że ja wychodze na tą zła i chce w jakiś sposób wywołać kłótnie. Co prawda tajemnicy umie dotrzymać, da się z nią normalnie rozmawiać pod warunkiem, że dam jej prowadzić i będę się trzymać z tyłu, inaczej ma g****oburze w głowie i jej system funkcjonowania jest znacznie zaburzony. Dlatego ucięłam tą znajomość ostatnio.

Gość gość
Autorko widać że jakaś skorpionica znalazła ci za skórę bo tyle postów nasmarowałaś,wszystkie na takim samym poziomie...niskim...proponuję zmień lekarza albo mocniejsze leki bierz na główkę. xxxxxxxxxxxx Prawda zabolała wściekła skorpionico co? :D

Witam W tym temacie chciałbym przedstawić sprawdzony sposób na zarobienie 21 zł za wykonanie jednej akcji w serwisie Cashbacklove.pl. Zadanie nie jest trudne i da się je przedstawić w kilku krokach: 1. Rejestrujemy się w serwisie - Cashbacklove http://www.cashbacklove.pl/rejestracja/e2b32ff8-93b4-11e6-a3b3-0cc47aaad1f6 (reflink, dzięki za skorzystanie :) ). Za utworzenie konta otrzymujemy 10 zł. 4. Kupujemy 6 kuponów za 9 zł (opcja "6 za 3"), opłacamy zakup. 5. Kopiujemy numer użytkownika w Lottoland (zakładka "Moje konto") i wklejamy w serwisie Cashbacklove na stronie oferty w oknie, które wyskoczy po kliknięciu PRZEŚLIJ POTWIERDZENIE.

Gość gość
Autorka to skończone dno i kupa mułu i tyle w temacie.

Gość gość
Ja jestem skorpionem i rzeczywiście jak mi ktoś zajdzie za skórę to jestem dla niego złośliwa i wredna, poza tym to jestem trochę zazdrośnica poza tym jestem inteligentna po prestiżowych studiach, mam dobrze płatną pracę, mam małe dziecko które chyba całkiem nieźle wychowuję , jedyne czego mi brak to cierpliwości Żoną jestem chyba trochę marudną ale za to często gorącą i sexowną

Gość gość
Skorpionice to super kochanki ,zaden znak nie jest taki gorący jak kobieta skorpion i może są wredne ale zaj*biste są w łóżku,prześcieradło płonie...polecam panowie.

Gość sweetpleasure
Owszem, prześcieradło płonie, ale tylko dla wybrańców losu :classic_cool: Tj. facet musi wzbudzać we mnie pożądanie totalne. Jeśli nie oceniam go 10/10, nawet nie wezmę go pod uwagę. Chyba że będzie bardzo uparty, wtedy może liczyć, ale... Co najwyżej na friend zone 🖐️ Ps to nie jest mania wyższości, to są wysokie standardy. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz.