Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś osoby które mają nadzwyczajną urodę

Polecane posty

Gość gość

Obojętnie czy facet czy dziewczyna.Jak tak to czym się wyróżniają co mają takiego niesamowitego?

Gość prawictwo pospolite 152
tylko z telewizji

Gość gość
tak, koleżanka...Polka, rodzice Polacy a uroda rodem z orientu Piekna czarnulka, jak jeszcze się ubierze na wyjscie wieczorne, dołoży błyszcząca bizuterię to istna piekność z dalekiego wschodu.

Gość gość
Moja sąsiadka też jest przesliczna,jestem kobietą Ale nie umie przestać na nią patrzeć

Gość prawictwo pospolite 152
ona https://www.youtube.com/watch?v=1wHMl3VtxZw Nigdy nie widziałem w realnym życiu równie pięknej kobiety Niektóre które poznałem były ładne , ale nawet tym ładnym brakowało do żmudy całkiem sporo

Gość gość
Tak, mój kumpel, przebiera się za kobietę i wyglada nadzwyczjnie.

Gość gość
nie znam.kiedyś na ulicy widziałam za to piękną kobietę.wysoka,szczupła ale z ładnym biustem,długie kręcone włosy w kolorze rudym.do tego śliczna twarz.chociaż jestem kobietą to naprawdę spodobała mi się ona.była wyjątkowa bo ładnych dziewczyn jest sporo ale takich pospolicie ładnych a ta była piękna.

Gość gość
ja mam nadzwyczajną urode, 3 zeby z produ u gory ,nos jak diabol hvja pare wlosow na glowie. Jest fajnie dziewczyny sie zamną ogladają ,wiem ze niesmialość je hamuje inaczej kazda chciala by sie zemną ustawić :-P

Gość gość
ja znam kilka mam koleżankę która ma 45 lat i wygląda jak fenomen urody, niezwykle zgrabna, piękne nogi szczupłe, długie kręcone rude włosy , ma bardzo ładna skórę, gładką i opala sie od razu na brązowo, nosi mini spódniczki a faceci na ulicy za nią patrzą a co w lato to już bajka, ma niezwykłą klasę i piekny gust.Ubiera się bardzo dobrze, zna się na modzie, na materiałach i nie chodzi w ciuchach powszechnie obecnych na targach tylko wygląda jakby z Mediolanu przyjechała. Druga niezwykła uroda to znam młodą dziewczynę, 21 lat ale wygląd naturalny ma tak przepiękny że ludzie nie mogą oderwać od niej wzroku, jak sama pierwszy raz nią zobaczyłam to mnie zamurowało i własnie ubiera się zwyczajnie, dżinsy i sweterek.Jest filigranowa, buzia bardzo ładna bo ma takie wielkie orzechowe oczy z naturalnymi rzęsami długimi i wywiniętymi , nosek zgrabny i usta takie wywinięte ładne czerwone,ogólnie prześliczna i każdy ktoś na nią spojrzy zatrzymuje wzrok z wrażenia.

Gość gość
Każda kobieta jest na swój sposób piekna, nie ma podziałów.... wiele kobiet majstrują coś przy swojej urodzie i nie są naturalnie pięknie... Ja nie jestem za takimi zabiegami ale jak zobaczyłam u siebie pajączki na udach i łydkach pośpieszyłam szybko do tego gabinetu www.krefft-laser.pl w celu usunięcia ich. Szybko i sprawnie.

Gość gość
Tak siebie, jestem piękny