Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani znajoma

Hej lider

Polecane posty

Gość pani znajoma

Wiesz ze wióry spotykają sie z tą Beatą co nas tak oboje w********a?Masakra no nie?.Karola go na nią namówiła.Co on w niej widzi cycki czy wlosy?bo nic wiecej ona sobą raczej nie reprezentuje.Mi wyznała ze z facetem dzien poznamym na plaży cnotę straciła.Przecież ona sie nawet wysłowić nie umie.Pamiętasz jak się zachowywała.

Gość gośćpani znajoma
Widziałam jak on jechał rowerem a ona sie rozglądała przy autobusie bo byli umówieni.Pieknosc azjatycka??chyba padnę ze śmiechu .Przecież to to nawet nie wie kto Krzyżakow napisał.

Gość gość
Nisko upadł wilk wszyscy mysleli ze ma lepszy gust.On intelektualista a ona taka pustynia .

Gość gość
ona jest zaje,/" bis;:/ ta a ty kaleka.

Gość gość
Ja kaleka?chyba zwariowałeś.Beata to prostaczka.Leczy sie na nerwy.Poza wygladem watpliwym nic wiecej nie ma.I nie klnij gosciu jak do mnie piszesz.Mateusz wez mu cos powiedz.Nie myslałam ze on takie pustaki preferuje.

Gość gość
Zaje...bo ma cycki i doope no faktycznie masz gornolotne wymagania.Żenada rodem z burdelu.

Gość gość pani znajoma
Zaje..bo całą wypłatę w hińskim markecie rozwala?czy dlatego ze zamiast gotowac to woli jeść na mieście?.Piotra rzuciła bo na mojego leciała a potem mi go wciskała głupia c**a.Żenada człowiek wykształcony oczytany i taki pustak bez pojęcia o życiu.Miałam go za poważnego 36 latka a widać że cofnął sie do jej poziomu ,to już moja córka się poważniej zachowuje niż ona.

Gość gość
Ona sie nadaje tylko do pieprzenia i do niczego wiecej ale jak ryle ci wystarczy to gratuliję Wojtuś!

Gość gość
moze i mi sie uda aczkolwiek obawiam sie ze nie

Gość gość
Co Ci sie uda ?wez mnie nie rozwalaj.Ty i ten pustak?przeciez ona ledwie specjalkę skonczyła.Nic poza ciuchami i cyckami sie dla niej nie liczy.Ona nie pasuje do Ciebie.

Gość gość
masz język ulicznicy fuuu

Gość gość
Ulicznica to jest ona .A ty sie przyjrzyj jaki ty masz jezyk i kto tu przeklina!Nie obrazaj mnie bo ja w przeciwienstwie do niej nigdy sie nie puszczałam i cyckow nie pokazuję jak ona .

Gość gość
autorka ma obsesje na punkcie cycków i puszczania się a tyle fajnych rzeczy można robić, wszędzie tylko seks, obrzydliwość.

Gość gość
Bo jak widzę jak ona wygląda i jak soe zachowuje to tylko jedno mi sie kojarzy.Zero wartosci.Puste wnętrze i tyle.

Gość gość
Obsesje to własnie one obydwie mają na punkcie cyckow i kazdej doooe obrabiają albo mowia zeby sobie sztuczne zrobiła.Innych priorytetow one nie mają i mowią o tym głosno.Ja mam gdzies sex i pacykowanie sie albi fatałaszki bo o wiele wiekszą wartosc stanowi dla mnie wiara moralność i wnętrze człowieka.

Gość gość
00.06 no dokładnie taka jest Beata i dwie Karoliny .Potrafią tylko obgadywać kazdą co mysli o życiu powaznie a nie o bzdurach.Co to ma być"a ta ma taką doope a ta ma takie włosy a ta ma takie butya ta ma takie cycki itp"koszmar potrafią tak cały dzień i nic innego.Pustaki do kwadratu.

Gość gość
mowa o autorce tematu

Gość gość
Po autore tego raczej nie widać.