Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Debilne tatuaże

Polecane posty

Gość gość
Mamy. Na ramieniu mam.

Gość gość
Taka jak na zdjęciu. Kto ma tatuaż normalny?

Gość gość
Na tym zdjęciu.....to jest debilny...po chwalcie się innymi ...debilnymi ...i umotywujcie wybór np.autor pierwszego zdjęcia..... może się okazać że nie jest tak jak wygląda...

Gość gość
Projekt ..pewnie zastrzeżony....

Gość gość
Nie zdradzisz go.....zrozmiem....

I tylko mój, długo "dojrzewal" :-) Znajomy (posiadacz kilku tatuaży) stwierdził, że najlepiej wykonać projekt, włożyć go do szuflady i sięgnąć po niego ponownie po 3 miesiącach. Jeśli nadal nas zachwyca, podobno jest idealny...

Gość gość
To ma sens.. bo taką odważna decyzja ...musi być dojrzała..

Gość gość
:D Niestety, kto raz zrobi, marzy o następnym. :( Czytałam kiedyś na innym dziale opinie, że tatuaże mają tylko kobiety "patologiczne". Nigdy nie słyszałam podobnej bzdury. :O A co do debilnych tatuaż, może były robione pod "wpływem"...emocji. :D ;) 4I.

Gość gość
To wygląda na to że jestem prawie dziewicą :D

Gość gość
Była kiedyś "moda" na dziary nad tyłkiem, to prawda. ;) Miejsce i wzór powinno być rzeczą indywidualną. Podobają mi się delikatne, ale raz miałam przyjemność obserwować pracę pewnego pana. Na plecach pewnej pani. Całych. :classic_cool: Motywem była sowa i zegar. Przepiękne. Duże. :( Kobiety często traktują tatuaż jako swoista ozdobę, faceci jako symbol. Tak twierdzi mój miszcz zadawania bólu. ;) 4I

Gość gość
Ach, co autor miał na myśli. ;) Znam tylko Golden Gate Bridge. :( Ale się nie "zwadza". Stoi pokojowo. ;) Nie przepadam za projektami typu: portret dziecka, serduszka, piórka, dmuchawce, latawce, wiatr, róże, napis z jakąś sentencją łacińską- każdy to ma. Choć sama chciałam kiedyś słowa z pewnego wiersza...oczywiście w oryginale. Ale mi przeszło. :classic_cool: 4I

O gustach się nie dyskutuje, każdy lubi co innego :) Tatuaż po pierwsze nie każdemu pasuje, po drugie to, co wygląda na jednym dobrze nie musi wyglądać fajnie na kimś innym, po trzecie wreszcie tatuaż ma mieć dla nas osobiste znaczenie i być częścią nas - wtedy to ma sens :)