Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak oceniacie to mieskzanie

Polecane posty

Gość kąśś
za drogie i szału nie robi

Gość prawictwo pospolite 152
a z którego to roku jest mieszkanie ? Kiedy wybudowano ten blok .. 250 tys to troche duzo jak na Toruń .. Wydaje mi sie ze taka cena to powinna być raczej ...hmmm.. Może w Gdańsku ?

Gość gość
typowe przeciętne cena za wysoka zdecydowanie i tyle

to mieszkanie wedlug mnie powinno kosztowac 50 tys zł mniej

Gość gość
jakieś różowe stwory na półce :O foty z d**y

Gość gość
Drogo,bardzo drogo.Ja taki sam metraz,w Bydgoszczy,w troche gorszym stanie kupilam za 149 tys,a w takim stanie to stoja u nas za 160 tys.

tylko ze na pierwszym pietrze mieszkania są najdroższe .. Najtansze są na na najwyższych .. w 12 pietrowym bloku mieszkanie na 12 pietrze bedzie tansze niż na pierwszym o 50 tys zł , nawet jesli maja ten sam metraż. Proste , ten z pierwszego nie musi tracić czasu na windę .

na parterze mieszkania sa tansze niz na drugim pietrze , ale droższe niż na trzecim wiadomo parter mimo ze wygodny - to złodzieje

wiec nie liczy sie tylko stan mieszkania , ale też na którym pietrze ono się znajduje i jaki jest rozklad okien czy idą na polnoc , poludnie jak wszystkie sa skierowane na polidnie , to mieszkanie bedzie drozsze niz w takim w ktorym wiekszosc okien idzie na polnoc .. Polnoc - brak slonca i wiecej trzeba korzytac ze sztucznego oswietlena

dlatego moim zdaniem te 160 tys zł , to najniższa kwota jaką mozna sprzedać takie mieszkanie , ale na pewno nie więcej niż 200 tys zł

Gość gość
Obrzydliwa boazeria, która kładło się w latach 90 tych bo była symbolem bogactwa, dziś juz nikt tego nie robi, gdybym kupiła to mieszkanie to pierwsze co bym zrobiła to ja zdemontowana, reszta jest na 3+ , przeciętne mieszkanie, widać ze urzadzane co najmniej kilka lat temu , bo teraz materiały i meble sa inne, nowocześniejsze.Co do ceny to nie wiem, bo jestem z innego zupełnie regionu wiec się nie orientuje jakie tam SA ceny, ja jednak dużo rzeczy bym tam zmieniła

jeszcze w cenie koncowej jest bardzo ważna okolica jak daleko przystanki , apteki jak daleko od *****iwej ulicy itd.. Okolica moze zwiekszyc cene mieszkania nawet o kilkascie tysiecy zł albo zmniejszyć jesli wydaje sie niekorzystna

zauważyłem ze w tym mieszkaniu nie wszystkie okna idą na południe .. Kuchnia ma okno w innym kierunku niz duzy pokoj , a mały pokoj przeciwnie to zmniejsza wartosc conajmniej o 10 tys zł !! Napisałem ze jest warte miedzy 160 a 200 tys zł , cofam to ono jest warte miedzy 160 tys zł , a 190 tys zł .. przez niekorzystny rozklad okien

co najmniej 10 tys zł być moze nawet 15 tys zł .mniej niż gdyby wszystkie okna były skierowane na pld.

Gość gość
nędzne jakieś z PRLu chyba :O

Gość gość
drogie w chuj góra 190 000 zł

Gość gość
mieszkanie może i nienajgorsze, choć nie ma planu. Tak czy inaczej wykończenie nadaje się tylko do wrzucenia granatu, zamknięcia za sobą drzwi, a potem wymiecenia gruzu i zrobienia remontu totalnego

Gość gość
Za drogie, do remontu sporego bo urzadzone kiepsko. No i male, jeden pokoj z aneksem?

Gość blondyna333
zabiłabym za tą boazerię ludzie opanujcie się ile lat jeszcze ten koszmar będzie trwał?

Gość gość
mieszkanie jak na 65 letnią panią może dobre ale dla mnie całkowicie do wyprucia ,za dużo drewna, staromodne,pamiętające poprzednią epokę, cena kosmiczna chyba w mieście gdzie łatwo znaleźć pracę za 8 tysięcy ,może dlatego taka wysoka cena tego skansenu

Gość gość
Kupiłam mieszkanie w takim metrażu i podobnym stanie za 260 tys. W warszawie, na ochocie, 10 min od centrum także wiesz...

Gość gość
typowa polska nędza