Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gra wstępna

Polecane posty

Gość gość

Jaką grę wstępną lubicie? Ze szczegółami, bo chciałabym czymś zaskoczyć faceta :)

Gość gość
podstawą jest porządny lodzik

Gość gość
lubię namiętny pocałunek w usta z językiem a potem gdy partnerka całuje moją szyję a następnie pieści i całuje moje męskie sutki. Mam ****ardzo czułe i wielu facetów ma. Specjalnie po to golę cała klatę aby moja partnerka mogła bez obaw tam mnie pieścić. Potem oczywiście lodzik ale także dla mężczyzny dobrą grą wstępną jest to, kiedy on sam może dotykać i pieścić jej biust i lizać cipkę, czuć zapach , widzieć jej ciało. Striptiz do fajnej muzyki jest jak najbardziej ok. Poza tym moja partnerka robi jeszcze trzy rzeczy, które mają pokazywać, że mnie kocha i w pełni akceptuje. Pierwszy to lód z połykaniem nasienia lub wytryskiem na twarz czy inną dowolną część ciała (oczywiście czasami wytrysk do pochwy). Druga to lizanie moich stóp (oczywiście po kąpieli czystych - często robimy tak, że ja całuję jej stopy a ona moje jednocześnie). I trzecia rzecz to rimming czyli lizanie pupy - oczywiście po kąpieli - z tego powodu też mam tą część ciała starannie wydepilowaną. Najczęściej też robimy tak, że jednocześnie ja liżę tyłek jej a ona mi.