Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stuk puk

sex na narkotykach

Polecane posty

Gość gość
ja nie lubie bo mnie nie stac na tyle narkotyków żeby można było na nich uprawiać wygodny seks

Gość gość
na białeczku jest fajnie szalone pomysly przychodza do glowy

Gość gość
skąd wiesz? czytałaś zeznania?

Gość gość
a może ci sie to co nosicie do podrzucania ludziom w domu z pudrem do nosa pomyliło?

Gość gość
ja używam tylko żeń szenia aczkolwiek mam wątpliwości czy jest legalny bo psuje interesy farmaceutom.

Gość gość
ale przyznaje, że mam kilogram żeń szenia podzielonego na porcje...to kiedy wpadnieta? mała prośba nie ruszjcie mi psa bo was kooorfa pozabijam nawet z za grobu

Gość gość
idźta lepiej straszyć ludzi przed kramikami z dopalaczami to winduje ceny w góre. w końcu po to walczyliście z narkotykami co nie? no to sie wam udało. możesz se piertolnąć medal na cycku.

Gość gość
wykorzystali was jak niedorozwiniętych beneficjentów renty chorobowej. żal mi was tymbardziej, że wydymają was jeszcze bardziej. ale to już wasze sumienie a nie moje

Gość gość
i prosze..po raz kolejny. przysyłajcie kogoś kto ma chociaz blade pojęcie co sie dzieje na świecie a nie jakieś wyszkolone prowokatorki po pięc***ygodniowym szkoleniu psychologicznym.

Gość gość
mnie kooorfa nie trzeba prowokować. jak bede miał coś do powiedzenia to wam to powiem. myslisz, że sie zajarałem wspomnieniem fapania pod gołe dooopy na fazie i cie zaprosze na seks przyjecie z rurkami z prochem? nie zaprosze cie bo nie urządzam takich przyjęć i nie lubie seksu z kretynkami.

Gość gość
ja piertole kooorfa czuje sie znieważony

Gość gość
zyje sam w celibacie od ponad dwóch lat i jak patrze na tempe ryje kobiet które spotykam to mam nadzieje, że tak już zostanie na zawsze. ucze sie matematyki, szperam w internetach oczywiście poszukiwaniu planów konstrukcyjnych bomby atomowej i jestem potencjalnym przestępca jak równierz źródłem urzymania dla niezliczonej rzeszy pasożytów z msw. nie mam pracy i nie zamierzam jej podejmować gooofno mnie obchodzi co jem i co omnie myslą tacy jak ty. nie jestem hipokrytą i nie powtarzam sobie do lustra co rano żem dobry obywatel za to staram sie być dobrym człowiekiem. jeszcze coś chcesz wiedzieć? jedyne co umnie znajdziesz to młotek w swojej głowie jak mi wleziesz bez zaproszenia bo bez zaproszenia do domu włażą tylko komuchy.

Gość gość
jakto już wszystko to sie łaskawie otpiertol bo sie musze wygdać i nie potrzebuje do tego publiczności

Gość gość
o c***j wam chodzi? pisze artykuły do gazet? pisze bloga? przedstawiam dowody? piertole se sam sobie w dodatku bez dbałości o forme bo mi to pomaga myśleć. uważacie, że wywołam rewolucje czy jak? to kooorfa chyba jesteście w krytycznej sytuacji. ewentualnie w kolejce do zwolnienia za brak wykrywalnośści?:D

Gość gość
nie możecie wrzucić jakiegos twardziela (a podobno tylko tacy u was są) dać u troche klopsu do łapy nasmarować kartoteke i zdjec z pierdli w południwej ameryce? rzućta go na ulice niech dociera do źródeł. nawet jak nie dotrze to sie interes przywiesi. ale widocznie wam nie zależy. lepiej wyjeżdżać rope w patrolach i łapac 12 latków zastraszając że jak nie sypnie to go wydooopcą w pierdlu. albo jesteście debilami albo am nie zależy więc skończ mi tu otpiertalać cyrki. użyj mózgu albo skończ ze sobą zanim przez takich debili jak ty ludzie zostaną niewolnikami

Gość gość
ten temat przyciagnal kogos nacpanego pie/przacego od rzeczy

Gość gość
jaka g****o burze rozpetałes

Gość gość
zal kooorfa patrzec na efekty waszej pracy. nie przyszło wam do tych pustych łbów że coś tu jest nie tak? wjepali wam w łeb procedury wcisneli w grantowy mundur, któego nawet nie umiecie regulaminowo nosić i już świat jest piękny. kawaleria nadciąga, źli apacze szykują najazd na niewinnych kolonistów. a tu kooorfa zamiast kolonistów też apacze. konie dla kawalerzystów kupione od apaczy, najlepszy przyjaciel komendanta to wódz apaczów a wy jeździta w kółko jak apacze i wyjeta jak apacze. żal. pl

Gość gość
02:00 twoj post przypomina post cpuna

Gość gość
eeooooeeeooeooeeeeooooeeeoooooo....kryc sie kooorfa apacze nadciągaja!!!!!!

Gość gość
a mnie twój post przypomina, ze rozmawiam z debilem

Gość gość
jak juz, to z debilami w l.mn, a piertolisz jak z meksyku. kto sypie na twoje utrzymanie, tatus czy mamusia?

Gość gość
żal.pl. zwrot gimbusiarni. konstruuj bombe, moze wygrasz olimpiade chemiczna. ciekawe tylko, co by ci to dalo, maly popaprancu. na swiecie jest za duzo bomb i broni innego typu.

Gość gość
ty jestes nawiedzony

Gość gość
nauczyłbyś się koorfa kochać ludzi dookoła, a nie piertolisz trzy po trzy, mały popaprańcu. jesteś tak samo negatywnie sterowany jak politycy i sympatycy korpo, których tu przeklinasz. na kafe to każda pomarańcza może być szejkiem albo innym leszczem, a w realu tacy jak ty srają w portki i zasłanialiby się własną matką przed kulami.