Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utarlo sie, ze kobiety inwestuja wiecej, wiec nie powinny podrywac, tylko

Polecane posty

Gość gość

Powinny byc podrywana. To gowno prawda. Facet inwestuje tez wiele w zwiazek, a nie jest pewny ojcostwa. Mowi sie, ze skoro kobieta nosi, i rodzi dziecko to ona jest plcia wiecej inwestujaca, w zwiazku z tym powinno sie o nia zabiegac... gowno prawda! Facet inwestuje zasoby (kase), sile (ochrone), i czas... a nie jest pewny ojcostwo. W zwiazku z tym tez musi ryzykowac, czy go czasem zona po rogach nie wali! Tak wiec obie plcie inwestyja, i ryzykuja tyle samo, i kobiety rowniez powinny zagadywac do facetow, i ich podrywac bezposrednio.

Gość gość
Żle piszesz. Kobiety nic nie inwestują. Ciąża to zabezpieczenie, raz alimenty, dwa opieka socjalna państwa. Wystarczy urodzić bachora i przez 25 lat nie tknąć palcem a kasa będzie.

Gość gość
Aż mnie skręca czasami, jak czytam co tu bęcwały wypisują. 1. Istnieje coś takiego jak testy na ojcostwo. 2. Autor domaga się podrywania, bo a.) jest nudny i nieśmiały b.) powyższe 3. Alimenty w naszym ukochanym państwie polskim wynoszą maksimum 500-600 zł. "Opieka socjalna" to zawrotne sumy 100 i 200 zł w różnych przypadkach, np. dopłata do rachunków. Przy jednym dziecku nikt nie będzie miał więcej, niż 800 zł na miesiąc, moooże tysiąc. Spróbuj za to żyć z dzieckiem przez miesiąc i nie pracować, kretynie.

Gość gość
500+ 500 alimenty 600 z urzędu pracy bo dziecko niepełnosprawne 200 zasiłek pielęgnacyjny to przy jednym dziecku

Gość gość
500+ obowiązuje tylko przy drugim dziecku -600, bo nie każde dziecko jest niepełnosprawne. Debile, debile, debile.

Gość gość
500+ też przy pierwszym dziecku bo ja nigdzie nie pracuję i nie mam innego dochodu a co powiesz, że przez pierwszy rok dostawałam 1100 zł z UP mimo że nie stwierdzono niepełnosprawności u syna?

Gość gość
Utarło się, że mężczyzna ma podejść i zagadać, bo 1. Kobieta ma być nieśmiałą, eteryczną istotą, która ma być upolowana 2. Kobieta, która sama podrywa, to na pewno puszczalską diablica i inne pierdoły 3. Bo kobiety nie chcą seksu w takim samym stopniu jak faceci.

Gość gość
7:04 No tak, 500 można również zostać przy niskim lub zerowym dochodzie. Pogratulować przedsiębiorczości i lenistwa. Takie przypadki jak twój, pokazują, że kobiety to faktycznie leniwe pasożyty.

Gość gość
6:43 sprobuj zaproponowac kobiecie testy na ojcostwo. Tylko lepiej zrob to z daleka... 7:04 gowno prawda, ze taka jest puszczalska. Ja lubie jak to dziewczyny mnie podrywaja, czuje sie przez to atrakcyjny. :)