Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanyzałamaniec

Rodzice mnie nie akceptują

Polecane posty

Gość załamanyzałamaniec

Nie pozwalają jej się ze mną spotykać, ze wszystkim musimy się ukrywać. Powodem jest syn ich sąsiadów, który do niej zarywa. Ubzdurali sobie, że to jej narzeczony, zabierają go na rodzinne imprezy, przedstawiają jako przyszłego zięcia. W styczniu będzie miała studniówkę i zadecydowali, że albo pójdzie z nim albo wcale. Ja już mam tego wszystkiego dość, ciągły strach, ukrywanie się, czołganie kanałami, wymyślanie bajek. Ale przecież ją kocham, ona mnie, nie mogę jej zostawić. Tylko jak długo to jeszcze potrwa ?

Gość gość
Dlaczego cie nie akceptuja ?

Gość załamanyzałamaniec
Sprawa jest banalna, wręcz prymitywna. Ona jest z gospodarki, ja miastowy, ich sąsiedzi mają hodowlę krów, pod domem stoją dwie wypasione siódemy a ja mieszkam z rodzicami i siorą w bloku i jeżdżę 10-letnim punciakiem mamy.

Gość gość
Daj sobie spokoj, jak dojrzeje to i tak poleci na kase. Rodzice maja racje, ona nie dla ciebie, jak to sie mowi: Nie dla psa kielbasa.

Gość gość
średniowiecze normalnie...

Gość gość
a skad to mozecie wiedziec? nie kazda leci na kase :O jak jest uczucie to warto o nie walczyc!

Gość gość
Jakie uczucie?? :D:DDziewucha kreci na dwa fronty,robi w c***a autora i narzeczonego:D